Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol refuză să-și expună fiica pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a explicat motivul: „Mă gândesc și la energii”

Gina Pistol refuză să-și expună fiica pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a explicat motivul: „Mă gândesc și la energii”
16

de Cristina Țapu,

Gina Pistol și Smiley sunt de trei ani părinții micuței Josephine, dar cu toate acestea nu au distribuit până acum imagini în care să fie văzut chipul fetiței. Iată care este motivul pentru care cei doi părinți au decis să nu o expună pe fiica lor în mediul online!

Gina Pistol, despre motivul pentru care nu dorește să-și expună fiica pe rețelele de socializare

Deși cei doi publică diverse fotografii și videoclipuri cu fiica lor, evită să-i arate fața, stârnind astfel o mare curiozitate în rândul fanilor.

Gina Pistol și Smiley continuă să își protejeze fiica de expunerea pe rețelele de socializare. Chiar dacă mulți sunt nerăbdători să vadă cum arată micuța Josephine, părinții ei au decis să amâne acest moment, preferând să nu o expună în mediul online la o vârstă atât de fragedă.

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

​„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar, uneori, ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el, acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a declarat Gina Pistol, conform Cancan.

Gina Pistol și Smiley își iubesc nespus fiica, însă știu cum să traseze și limite pentru a nu o răsfăța în mod excesiv. ​„Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli. Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte”, a declarat Gina Pistol, în cadrul aceluiași interviu.

Smiley și Gina Pistol au hotărât să nu posteze poze cu chipul fiicei lor, Josephine, pe platformele de socializare. Smiley a explicat că această decizie le aparține în totalitate, considerând că micuța este prea tânără pentru a fi expusă mediului online. De asemenea, artistul își dorește ca fiica lui să aibă libertatea de a decide dacă vrea sau nu să-și facă apariția pe internet în viitor.

Gina Pistol revine pe micul ecran, ca prezentatoare a emisiunii Masterchef

Ne mai despart doar câteva zile până la începerea noului sezon Masterchef, difuzat de către postul de televiziune PRO TV. Gina Pistol va prezenta emisiunea, în timp ce îndrăgiții chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor juriza farfuriile concurenților dornici să-și demonstreze talentul culinar.

PRO TV a anunțat data oficială de lansare a emisiunii în cadrul evenimentului de prezentare a grilei de toamnă:10 septembrie. Prezentatoarea MasterChef România, Gina Pistol, a declarat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost precum o revedere cu prieteni dragi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton