Homepage  / Vedete româneşti

George Burcea a dezvăluit de ce nu revine pe ecrane în cel de-al doilea sezon „Wednesday”. Filmările încep în această lună

George Burcea a dezvăluit de ce nu revine pe ecrane în cel de-al doilea sezon „Wednesday”. Filmările încep în această lună
10

de Cristina Țapu,

Primul sezon al serialului-fenomen „Wednesday" a fost filmat în România, în locații superbe, care au captivat privirile celor ce au urmărit episoadele, stârnindu-le dragostea pentru peisajele noastre și dorința de a ne vizita țara.

În plus, câțiva actori români au avut privilegiul să împărtășească ecranul cu Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega sau Luiz Guzman. Printre aceștia se numără și George Burcea, care a adus la viață personajul Lurch, majordomul tăcut și posomorât al familiei Addams. Din păcate, George nu va reveni în cel de-al doilea sezon al serialului.

George Burcea nu va reveni în cel de-al doilea sezon al serialului „Wednesday”

Regretabil, sezonul doi nu va mai fi filmat în România, ci întreaga producție s-a mutat în Irlanda. Filmările vor începe chiar în această lună. În plus, George Burcea a dezvăluit că nu va mai face parte din distribuție. Fără a oferi prea multe detalii, a sugerat că decizia vine atât din partea sa, cât și din partea producătorilor.

„Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a fost mesajul pe care artistul l-a scris pe pagina personală de Instagram.

george-burcea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Primul sezon al serialului „Wednesday” își centrează atenția pe cea mai mare fiică a familiei Addams, în drumul ei spre adaptarea la noua școală, Nevermore Academy.

Conform descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday „încearcă să îşi stăpânească abilitatea psihică, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat oraşul şi să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinţii ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile şi foarte încurcatele ei relaţii de la Nevermore”.

Primul sezon a fost filmat în locuri spectaculoase din România

Jennei Ortega i se alătură Gwendoline Christie („Game of Thrones”), Christina Ricci și Catherine Zeta-Jones. Primul sezon a fost filmat în diverse locuri din România.

Netflix pregătește un spinoff al serialului „Wednesday”.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Printre locurile din România folosite pentru filmări și care pot fi văzute în serial s-au numărat Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara din Sinaia, Casa Monteoru din București, Sera Veche a Grădinii Botanice din capitală și studiourile Buftea.

Serialul de opt episoade, creat de Alfred Cough și Miles Millar și regizat parțial de Tim Burton, s-a bucurat de un succes fenomenal, surclasând „Stranger Things” și devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria Netflix.

Sursă foto: Netflix – Instagram George Burcea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton