; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Gabriela Cristea a fost taxată de fani. Prezentatoarea tv a făcut o gafă

Motivul pentru care Gabriela Cristea a fost taxată de fani. Prezentatoarea tv ar fi făcut o gafă

08 June 2021

Gabriela Cristea este una dintre prezentatoarele cel mai apreciate de la noi. Dar asta nu înseamnă că fanii nu o taxează imediat ce observă că aceasta face o greșeală sau o gafă, fie ea de vorbire sau vestimentară. Recent, după ce a publicat o fotografie pe rețelele sociale, fanii au observat un detaliu cu privire la aspectul ei și nu au întârziat să îi aducă reproșuri, scrie a1.ro.

Gabi Cristea este apreciată de public pentru profesionalismul de care dă dovadă în cadrul emisiunilor pe care le prezintă, dar iată pentru ce a fost taxată recent de fanii săi. Deși este atentă la aspectul ei și are grijă ca aparițiile sale să fie fără cusur, prietenii virtuali care-i urmăresc contul de Instagram au remarcat faptul că prezentatoarea nu era vopsită și i-au scris mai multe comentarii.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa. Urzeala soacrelor' a pierdut din vedere faptul că părul i-a crescut și, neavând timp pentru a se vopsi, ea a apărut în emisiune în acest mod.

Un fan de-al ei a observat acest aspect și i-a scris imediat: „Mai vopsește-te la păr', i-a scris acesta.

Iată fotografia care a creat controverse pe Instagram:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea (46) este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda (41). Cei doi au împreună două fetițe, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, 6 ani de căsătorie

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se cunosc de aproape 8 ani, iar cei doi au împlinit recent 6 ani de la căsătorie. Vestea a fost dată de către cei doi prin câteva imagini de-a dreptul memorabile din perioada în care s-au cunoscut. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

„Azi 6 ani de când suntem căsătoriți…aproape 8 de când suntem împreună și două minuni. Aici este una din primele poze făcute împreună. @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea', a scris Gabriela Cristea, vizibil emoționată și mândră de căsnicia sa.

 Vezi galeria foto >

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare