Homepage  / Vedete româneşti

Nici Cristina Ciobănașu, nici foștii colegi de la „LaLa Band” nu au mers la nunta lui Vlad Gherman. De ce au absentat în ziua cea mare

Nici Cristina Ciobănașu, nici foștii colegi de la „LaLa Band” nu au mers la nunta lui Vlad Gherman. De ce au absentat în ziua cea mare
21

de Cristina Țapu,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit în urmă cu doar câteva zile, iar petrecerea de nuntă a fost una desprinsă din filele de poveste. De la eveniment au lipsit, însă, atât Cristina Ciobănașu, cât și foștii colegi din LaLa Band. Iată motivul pentru care au absentat!

Motivul pentru care foștii colegi de la LaLa Band nu au fost prezenți la nunta lui Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape un deceniu, însă au decis să pornească pe drumuri separate în anul 2021. Fosta iubită a lui Vlad Gherman nu a fost prezentă la nunta acestuia cu Oana Moșneagu, așa cum au stabilit de comun acord înainte de marele eveniment.

lala-band-mmaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând. Este ziua ei cea mare. Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă”, spunea Cristina Ciobănașu, conform Ego.ro.

Cât despre restul colegilor care au făcut parte din LaLa Band, fiecare dintre ei a fost implicat în alte activități care nu au suportat amânare, așadar nu au putut fi prezenți la ziua cea mare a fostului lor coleg de trupă, Vlad Gherman.

„Sunt oameni care lipsesc și care ne-ar fi bucurat enorm să ne fie alături, dar care sunt în imposibilitatea de a fi prezenți, din motive care nu țin de ei, dar cu care o să ne petrecem cu alte ocazii, așa ne-am promis”, au declarat Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre invitații absenți de la nunta lor.

Foștii colegi ai lui Vlad Gherman nu au putut participa la nunta actorului

Dorian Popa a susținut un concert la Iași în ziua nunții fostului său coleg de trupă. Alina Eremia a urcat și ea pe scenă în timp ce Vlad Gherman și aleasa inimii lui își oficializau relația.

oana-mosneagu-si-vlad-gherman-nunta-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

În aceeași seară, Bubu Cernea a avut un concert la Florești, iar soția lui a participat singură la nuntă, fiind colegă cu mirele în serialul „Lia – soția soțului meu”. Nici Sore nu a fost prezentă la nuntă. De asemenea, Alexia Țalavutis și Dima Trofim nu au participat la eveniment, ei postând imagini de la matinalul pe care îl prezintă la Antena Stars, în dimineața următoare.

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. 

Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Sursă foto: Instagram Vlad Gherman – Oana Moșneagu – Arhivă Tv Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton