Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Artistul a rupt tăcerea, la câteva luni de la separare: „Sunt supărat”

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Artistul a rupt tăcerea, la câteva luni de la separare: „Sunt supărat”
15

de Cristina Țapu,

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus adio, iar informația a fost confirmată chiar de către artist, care a oferit și mici indicii despre ceea ce a produs ruptura dintre ei.

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile emisiuniii X Factor. Ea a participat în calitate de concurentă, iar după finalul emisiunii, Florin și Naomi au început o poveste de iubire. Relația a evoluat cu pași repezi, iar artistul a cerut-o în căsătorie.

În cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, moderat de Speak, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi s-au logodit în decembrie 2020.

florin-ristei-despre-despartirea-de-naomi-hedman-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În luna decembrie 2023, Naomi a șters de pe contul de Instagram toate pozele în care apărea alături de Florin, lucru care a lăsat loc speculațiilor. La acea vreme, contacat de către Click!, Florin nu a confirmat, nici nu a infirmat despărțirea.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, declara Florin Ristei.

După luni întregi în care a păstrat tăcerea, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi Hedman s-au despărțit întrucât ea a fost nevoită să se mute din nou în Marea Britanie, țara natală. Informația a fost oferită de către artist în cadrul podcastului special al lui Speak numit „Fiertzi pe Power Couple”.

Naomi Hedman s-a mutat în țara natală

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei.

Speak l-a întrebat, apoi dacă mai există o cale de împăcare, iar Florin a oferit un răspuns cât se poate de sincer. „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt…“, a replicat Florin.

Naomi-Hedman-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Naomi Hedman a vorbit despre experiența sa în România

În trecut, Naomi vorbea despre România și despre faptul că, deși îi place foarte mult țara noastră, nu s-ar putea acomoda niciodată în totalitate aici.

Nu cred ca mă voi putea „obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare”, declara Naomi Hedman, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Naomi Hedman – Florin Ristei – Antena 1

Citește și:




Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton