Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu-și dorește ca fiicele să-i moștenească pasiunea pentru gastronomie: „E o teamă”

Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu-și dorește ca fiicele să-i moștenească pasiunea pentru gastronomie: „E o teamă”
15

de Cristina Țapu,

Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, formează o frumoasă familie de mulți ani. Împreună din 2010, ei au două fiice minunate. Recent, Florin Dumitrescu a dezvăluit că își ține fiicele departe de bucătărie. Iată de ce juratul de la MasterChef nu dorește ca fetele să îi urmeze pasiunea pentru cariera culinară!

Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu-și dorește ca fiicele să-i moștenească pasiunea pentru gastronomie

În iunie 2013, Florin și Cristina au devenit părinți pentru prima dată, odată cu nașterea fiicei lor, Ava, care are acum 11 ani. Doi ani mai târziu, familia s-a mărit cu încă o fetiță, Mia, care are acum 9 ani. Fiind acum mai mari, fetele au evident diverse curiozități. Mulți se întreabă dacă una dintre ele ar vrea să urmeze pașii faimosului chef. Totuși, Florin Dumitrescu se declară reticent, spunând că nu ar dori ca fetele să-i moștenească pasiunea pentru arta culinară.

Florin Dumitrescu, motiv de fericire (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Fetele mele încă sunt micuțe. Încercăm să ajungem în punctul de a aprinde aragazul. E o teamă. Mi-e și frică să le prindă pasiunea asta. E o pasiune care costă foarte mulți bani. Mă gândesc și dacă vreuna dintre ele își va dori să gătească cine știe ce carne de crocodil, să mă chinui să o aduc. (râde) Va veni momentul în care va trebui să gătim împreună. Momentan încerc să le responsabilizez cu alte treburi ale casei. Spălat vase, pregătit bucătăria pentru gătit, pus masa, ridicat masa, să ajungem să gătim ușor-ușor”, a declarat chef Florin Dumitrescu, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica.

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina încă din 2014 și împreună au două fetițe. Pe parcursul timpului, bucătarul și-a exprimat în repetate rânduri dragostea pentru familia sa în mediul online, declarându-și iubirea față de soție în fața fanilor.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima, s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, chiar în restaurantul unde cunoscutul chef lucra la acea vreme. Ea venise pentru o degustare, dar o simplă întrevedere în interes profesional s-a transformat ușor într-o poveste de iubire.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru revista VIVA!

Sursă foto: Instagram Florin Dumitrescu – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton