Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Feli Donose nu se afișează alături de noul iubit: „Mă bucur de asta fără să bifez!”

Motivul pentru care Feli Donose nu se afișează alături de noul iubit: „Mă bucur de asta fără să bifez!”
16

de Cristina Țapu,

Feli Donose traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere. Cariera îi merge ca pe roate, are un iubit care o susține și o fetiță care îi aduce zâmbetul pe buze. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a afișat public alături de bărbatul alături de care are o relație de câteva luni.

Motivul pentru care Feli evită să se afișeze public alături de noul iubit

Feli Donose a divorțat de tatăl fiicei sale în urmă cu doi ani, spre surprinderea tuturor. De câteva luni iubește din nou, însă nu a publicat imagini cu noul iubit și nici nu a participat alături de aceastala evenimentele mondene. Întrebată care este motivul pentru care ține relația de lumina reflectoarelor, Feli Donose a oferit un răspuns cât se poate de clar.

feli-donose-despre-traumele-din-trecut.-cu-cine-o-compara-lumea.-m-a-suparat-si-infuriat-sub-toate-formele-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Cred că am ajuns într-un punct al vieții în care maturitatea îmi spune că e ok să-mi țin mai mult viața privată acasă, dacă va fi o conjunctură și va veni natural, probabil. Nu țin un secret, nu vreau să fiu această interesantă ce așteaptă să-i fie descoperită viața amoroasă, habar nu am. Lucrurile în viața mea, sub toate formele, merg foarte natural și simplu și mă bucur de asta fără să bifez, fără să aștept, să am un timing, să am un plan de când îmi cunoaște cineva iubitul„, a declarat Feli, conform Spynews.ro.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fiicei sale în urmă cu doi ani

În decembrie 2022, Feli Donose anunța că relația sa cu Cătălin, tatăl fiicei sale, s-a încheiat. Artista, cunoscută pentru discreția sa în viața personală, a ales să ofere puține detalii despre această despărțire. Cu toate acestea, au rămas în relații civilizate, punând accent pe asigurarea unei educații de calitate pentru fiica lor, Nora Luna, fără a dori ca aceasta să resimtă absența unuia dintre părinți din viața sa.

Feli Donose a povestit că a trecut prin momente dificile după separarea de cel care i-a fost partener de viață. Cel mai greu i-a fost să-și anunțe părinții, de teama ca aceștia să nu sufere. De altfel, artista a recunoscut că mama sa a sperat o vreme că ea și Cătălin se vor împăca de dragul fiicei pe care o au împreună.

„Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc. Am început să mă gândesc la mine și am zis că dacă am făcut acest pas a fost să fie Nora Luna bine. În momentul în care am postat mesajul cu despărțirea am bufnit în plâns”, povestea artista.

Sursă foto: Instagram Feli Donose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton