Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Emi nu a vrut să participe la „Power Couple România”. „Toată atenția mea s-a concentrat către Mădălina”. EXCLUSIV

Motivul pentru care Emi nu a vrut să participe la „Power Couple România”. „Toată atenția mea s-a concentrat către Mădălina”. EXCLUSIV
20

de Roxana Mirea,

Emi Popescu și soția lui, Mădălina, participă la „Power Couple România – La bine și la greu”, de la Antena 1. Cei doi sunt căsătoriți de șase luni, dar au făcut acest pas după trei ani de relație. Într-un interviu recent, Emi ne-a spus de ce nu și-a dorit inițial să participe la „Power Couple România”, dar și cum crede el că va face față Mădălina valului de popularitate, dat fiind faptul că apare acum pe micile crane.  

În plus, la evenimentul de lansare a show-ului prezentat de Dani Oțil, Emi ne-a spus și de ce Mădălina era oarecum geloasă la începutul relației lor. Prezentatorul de la „iUmor” spune că astfel de sentimente nu își mai au locul în relația lor, în prezent.  

De ce Emi nu și-a dorit să participe la „Power Couple România” 

Ești obișnuit cu lumina reflectoarelor și ai participat la diverse emisiuni. Cum a fost s-o convingi pe Mădălina să participe la un show TV, pentru ea fiind prima dată?  

Eu sunt învățat cu show-urile. Pentru mine nu a fost ceva nou, însă a fost ceva nou faptul că am fost cu ea. În momentul în care te duci cu soția ta, un om care nu prea știe cu ce se mănâncă televiziunea… Nici eu nu pot să zic că știu pentru că sunt relativ nou în domeniu, nu am zeci de ani experiență, dar în momentul în care am fost cu ea, toată atenția mea s-a concentrat către ea, să fie ea confortabil, că fie ea bine. Pentru mine, asta a contat. Și nu, nu a trebuit să o conving. Ea m-a convins pe mine pentru că ea își dorea proiectul foarte mult. (…) Eu am dus bătălii cu ea să îi explic că nu e bine ceea ce facem, dar în inconștiența ei, precum este în cuplu, bărbatul cedează și se întâmplă cum vrea femeia.   

De ce nu voiai să participi?  

Eu nu voiam pentru că nu mă simțeam pregătit să merg cu ea. Eram așa… Am vrut, apoi nu am vrut, apoi am vrut, după nu am vrut. Fluctuam.  

Soția lui Emi, la un pas de accidentare la „Power Couple România” – 5 februarie 2024  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Temerile lui Emi și ale Mădălinei de la „Power Couple România” 

De ce v-a fost cel mai frică la Power Couple? Au fost niște probe destul de solicitate.   

Cel mai teamă mi-a fost să nu ieșim prematur din competiție. Dacă s-a întâmplat sau nu, o să descoperiți voi, dar pentru noi, asta era cea mai mare panică. În primul rând, faptul că ea și-a dorit atât de mult să vină la emisiune. Pentru ea, îmi doream să stăm cât mai mult. Și pentru bani, dar mai mult pentru ea. Glumesc. Ea își dorea foarte mult. (…) Nu am avut teamă de nimic. Eu am o teamă de echilibru. S-a văzut și la Asia Express că eu cu bicicleta nu suntem deloc prieteni. Tot ce înseamnă chestii suspendate, care se mișcă. Nu am teamă de înălțime, teama mea este de echilibru. Asta era teama mea. Mădă este o neînfricată.  

Ți-a fost frică pentru Mădălina, având în vedere probele solicitante?  

Pentru Mădă îmi este frică întotdeauna pentru că este o inconștientă, inconștientă nu la modul negativ. Dacă își pune ceva în minte, se dunce și prin foc. Este o Balanță tipică, care merge pe instinct, pe intuiție. Dacă ea a simțit că trebuie să facă ceva și nu face în momentul ăla, dacă stă să se gândească, nu mai face nimic. Se blochează între da și nu. Trebuie să o las după primul impuls, să facă ce simte ea.   

De ce Mădălina era geloasă la începutul relației cu Emi 

Cum este viața de bărbat însurat, având în vedere că nu a trecut așa mult timp de când v-ați căsătorit?  

Viața de bărbat însurat este exact ca viața de dinainte de a fi însurat. Este exact același lucru. Nu este nicio presiune în plus sau în minus. Este ca o viață de cuplu.   

Motivul pentru care Emi nu a vrut să participe la „Power Couple România”. „Toată atenția mea s-a concentrat către Mădălina”. EXCLUSIV (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 20

Care este mai gelos dintre voi doi?  

Cred că am trecut peste etapa de gelozie. Mădă era la început pentru că, venind dintr-o altă arie, alt domeniu, nu știa exact cu ce se mănânc ceea ce facem noi. În primul rând, online. Faptul că făceam foarte multe clipuri și eu mă ocupam dee partea de producție, aveam tot felul de contacte, aveam foarte multe prietene, cunoștinte, stăteam foarte mult în preajma femeilor… Dar a înțeles foarte rapid, a și venit pe lângă noi în anumite momente și a văzut cum se desfășoară totul și a înțeles. Deci, nu avem momente de gelozie. Nu există.   

Cum crezi că va gestiona Mădălina popularitatea care va veni odată cu Power Couple?  

Ea nu este avidă după industria asta și după domeniul ăsta și nu este ceea ce ea vrea să facă. Ea s-a bucurat foarte mult pentru că a fost proiectul prezentat către noi, a fost ceva cu care ea s-a identificat și și-a dorit foarte mult experiența, dar ea nu vrea să rămână în televiziune sau în social media. E medic, își vede de drumul ei. Nu știu cum va gestiona. O să fie și valuri de dragoste din partea fanilor, și valuri de critici, probabil. Suntem o democrație, fiecare om își iubește sau nu îi plac oamenii pe care îi vede. 

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton