Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Elena și Ianis Hagi nu pleacă în luna de miere după nuntă. Ce planuri au. „E greu”

Motivul pentru care Elena și Ianis Hagi nu pleacă în luna de miere după nuntă. Ce planuri au. „E greu”
10

de Roxana Mirea,

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală. Au avut parte de o nuntă grandioasă, cu 700 de invitați. În mod normal, acum ar urma luna de piere, însă acest lucru este imposibil pentru Ianis Hagi și soția sa, Elena. Iată care este motivul. 

Marilena Hagi: „Le doresc o căsnicie fericită şi aştept nepoţi” 

Duminică, 14 iulie, Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele într-o locație cu semnificație specială pentru familia mirelui, la Biserica Sfântul Visarion din București. După ceremonia religioasă, cuplul s-a îndreptat către locația spectaculoasă a petrecerii – Palatul Știrbey Vodă. Familiile lor au fost vizibil emoționate. 

„Fericit, împlinit, băiatul a ajuns să facă un pas important, un pas care-l face mult mai responsabil. Să fie fericţi amândoi, să-şi facă propria lor viaţă. Este totul extraordinar, lumea e fericită, sperăm să se bucure toţi şi de mâine, la muncă”, a declarat Gică Hagi, în ziua cununiei fiului său, la Antena 1, potrivit ego.ro. 

Sunt o mamă foarte fericită, mândră de copiii mei astăzi. Le doresc din tot sufletul o căsnicie fericită şi aştept nepoţi. Dar doar Dumnezeu ştie”, a completat şi Marilena Hagi. 

imagini-de-la-nunta-lui-ianis-hagi-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Elena și Ianis Hagi nu pleacă în luna de miere 

În mod normal, Ianis și Elena ar trebui să plece în luna de miere, însă fotbalistul pare să se concentreze asupra carierei în această perioadă. Ianis mai are contract pe doi ani cu Glasgow, dar încă nu știe când trebuie să se întoarcă la antrenamente. În ultimele luni, a fost împrumutat la Deportivo Alaves, în Spania, după care a participat la Euro, cu echipa națională. Acum, fiul lui Gică Hagi așteaptă să afle la ce club va evolua în continuare. 

În funcție de această decizie, va merge fie în Spania, fie în Scoția, acolo unde este clubul cu care are contract. Din acest motiv, Ianis și Elena Hagi au amânat luna de miere.  

Deocamdată nu, e greu (n.r. nu pleacă în luna de miere). Eu încă nu știu când voi fi chemat… în mare știu. Însă sunt într-o comunicare deschisă cu cei de la club. Chiar vreau să ne distrăm și să trăim fiecare moment”, a răspuns Ianis, la întrebarea despre luna de miere. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton