Homepage  / Știri / Televiziune

Motivul pentru care Elena Marin a izbucnit în plâns la „Survivor România”: „Sunt ca într-un glob aici!”

Motivul pentru care Elena Marin a izbucnit în plâns la „Survivor România”: „Sunt ca într-un glob aici!”

de Redactia Tvmania

Elena Marin trece în această perioadă printr-o perioadă grea. Concurenta de la „Survivor România” a izbucnit în plâns după ce, Zanni și Sebastian Chițoșcă, colegii ei din echipa Faimoșilor, i-au adresat cuvinte grele, scrie libertatea.ro.

„Survivor România”, ediția din 2021, se apropie de final, iar tensiunile dintre concurenți apar din ce în ce mai des. Astfel, de la un timp, în echipa Faimoșilor au loc discuții aprinse. Așa a fost și în ediția din 17 iunie, când Elena Marin s-a ascuns de ceilalți concurenți și a început să plângă, după ce a avut o discuție acidă cu Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Concurenta s-a simțit jignită de colegii ei, care au negat însă acuzațiile. La un moment dat, Sebastian Chitoșcă a făcut-o pe Elena Marin „nebună” și a susținut că aceasta nu își merită locul în competiție. Și Zanni s-a implicat în discuție. Acesta este motivul pentru care Elena Marin a cedat nervos și a recunoscut că se simte precum într-un glob din care nu poate ieși.

Elena Marin: Mi-a spus că „Ești bătrână”. Sunt lucruri care dor pentru o femeie. Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea.

Sebastian Chitoșcă: Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!

Elena Marin: Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși.

 

Sursa foto: Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton