Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Edi Iordănescu s-a despărțit de Delia Matache. Selecționerul a spus lucrurilor pe nume: „Nu s-a pus în discuție să ne căsătorim”

Motivul pentru care Edi Iordănescu s-a despărțit de Delia Matache. Selecționerul a spus lucrurilor pe nume: „Nu s-a pus în discuție să ne căsătorim”
22

de Redactia Tvmania,

Puțini își mai aduc aminte că Delia și Edi Iordănescu au avut o frumoasă poveste de dragoste. Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a fost cel care a pus capăt relației lor. Iată care au fost motivele pentru care cei doi au decis să pornească pe drumuri separate!

Motivul pentru care Delia și Edi Iordănescu s-au despărțit

Delia Matache și Edi Iordănescu au avut acum mulți ani o frumoasă poveste de dragoste, apreciată în lumea showbizului românesc. În ciuda speculațiilor că ar putea ajunge la altar, în 2006, relația lor s-a încheiat. Decizia de a se despărți a fost luată de selecționerul echipei naționale de fotbal a României.

Se pare că Edi Iordănescu nu s-a putut adapta cu programul foarte aglomerat al iubitei sale și era nemulțumit de faptul că petreceau puțin timp împreună. Mai mult decât atât, se pare că Edi nu era de acord cu dezinvoltura de care dădea dovadă iubita sa la acea vreme și nu aprecia ipostazele provocatoare în care se afișa.

delia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, declara, la acea vreme Edi Iordănescu, conform Libertatea.

Delia Matache este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu

De peste 10 ani, Delia Matache și Răzvan Munteanu alcătuiesc unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Călătoresc lumea în lung și în lat, sunt implicați în diferite proiecte și au o relație solidă.

razvan-munteanu-delia-matacheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 22

Se pare că Răzvan Munteanu nu reprezintă doar un sprijin moral pentru Delia, ci și un colaborator de excepție în plan profesional. Omul de afaceri îndeplinește și rolul de impresar al vedetei. Soțul Deliei gestionează afaceri în diverse domenii, deținând inclusiv un club de karaoke, locul unde cei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

De când au devenit un cuplu, Răzvan Munteanu se ocupă de coordonarea tuturor aspectelor legate de spectacolele celebrei artiste. În același timp, el se implică în gestionarea mai multor afaceri din zona Centrului Vechi. De asemenea, soțul Deliei are și câteva investiții în domeniul criptomonedelor.

Diferența de vârstă între Delia Matache și Răzvan Munteanu nu este una mare. Solista a împlinit pe 7 februarie 2024 42 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Răzvan Munteanu este cu cinci ani mai mare decât ea, având 47.

Sursă foto: Instagram Delia Matache – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton