Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Dan Capatos nu poate participa la „America Express”, deși își dorește. Problemele de sănătate i-au pus viața în pericol

Motivul pentru care Dan Capatos nu poate participa la „America Express”, deși își dorește. Problemele de sănătate i-au pus viața în pericol
13

de Cristina Țapu,

Dan Capatos a dezvăluit recent la Xtra-Night-Show că se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate care îl împiedică să participe la America Express. Dan, cunoscut pentru carisma sa și prezența sa îndelungată în lumea televiziunii, pare să aibă o viață perfectă, însă puțini știu prin ce momente cumplite a trecut.

Motivul pentru care Dan Capatos nu poate participa la „America Express”, deși își dorește

Dan Capatos, în vârstă de 50 de ani, a făcut recent, în timpul emisiunii Xtra-Night-Show, o mărturisire surprinzătoare cu privire la starea sa de sănătate. Prezentatorul, căsătorit și tată al unui băiețel, a explicat că nu poate participa la America Express din cauza unei afecțiuni grave. Dan Capatos a avut parte de un atac cerebral ischemic tranzitoriu în timpul unei mini-vacanțe petrecute în Ancona, Italia.

Cum arată băiatul lui Dan Capatos. Andrei a apărut pentru prima oară la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dan Capatos a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra-Night-Show că a suferit un atac vascular cerebral acum doi ani. Această experiență l-a predispus la riscul de demență și Alzheimer. Prezentatorul a menționat că aceasta este principalul motiv pentru care nu ar putea participa niciodată la America Express, deși și-ar dori acest lucru.

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vremeDoctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer„, a declarat Dan Capatos.

Dan Capatos este o prezență constantă pe micule ecran

Dan Capatos, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai longevivi și carismatici prezentatori de televiziune din România. A câștigat inimile telespectatorilor cu farmecul și umorul său în timpul anilor petrecuți pe micul ecran.

Pe lângă succesul său profesional, Dan Capatos se poate mândri și cu o viață personală împlinită. La vârsta de 50 de ani, este căsătorit și este fericitul tată al unui băiețel. Familia sa este un sprijin esențial în viața sa, iar momentele petrecute alături de cei dragi îl ajută să depășească provocările.

Sursă foto: Instagram Dan Capatos – Antena Stars

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton