Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Daliana Răducan nu a aruncat buchetul de mireasă: „Singura care s-ar fi putut califica era fiica mea”

Motivul pentru care Daliana Răducan nu a aruncat buchetul de mireasă: „Singura care s-ar fi putut califica era fiica mea”
14

de Cristina Țapu,

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit pe 8 iunie, în prezența familiei și a prietenilor. Au avut o nuntă discretă și o petrecere plină de eleganță, iar mireasa a decis să renunțe la aruncatul buchetului. Răzvan Simion a explicat motivul pentru care nu au respectat această tradiție!

Motivul pentru care Daliana Răducan nu a aruncat buchetul de mireasă

Daliana Răducan și Răzvan Simion au devenit oficial soț și soție sâmbătăt, 8 iunie. Petrecerea a fost una plină de eleganță, iar invitații s-au delectat cu preparate fine și vinuri alese, într-un decor de poveste. Daliana Răducan a decis să nu arunce buchetul de mireasă, iar prezentatorul a explicat motivul pentru care nu a respectat tradiția.

razvan simionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat Răzvan Simion , în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de colegul și prietenul Dani Oțil. Așadar, ținând cont că singura femeie necăsătorită care ar fi putut prinde buchetul ar fi fost chiar fiica prezentatorului, mirii au decis să abandoneze tradiția care presupune aruncarea buchetului de mireasă.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, nuntă plină de eleganță

Daliana Răducan și Răzvan Simion au devenit oficial soț și soție în data de 8 iunie. Arhitecta a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini de la ceremonie, alături de un mesaj emoționant adresat celui care i-a devenit soț.

„A durat mult pana mi-am gasit camaradul de viata potrivit. Ne-am asteptat reciproc, si eu pe el, si el pe mine. Ne-am asteptat pregatindu-ne unul pentru celalalt. Ani de zile, experiente traite separat pentru a ne aduce impreuna. Nu m-a intrebat, nu am raspuns, DA-ul s-a nascut din noi, in clipa in care privirile ni s-au intalnit si sufletele s-au imbratisat. Astazi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi”, a fost mesajul scris de Daliana.

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducans-au logodit la începutul anului 2023. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb, cu diamante, iar pe data de 8 iunie 2024 au devenit oficial soț și soție.

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au celebrat nunta într-un cadru elegant, cu decoruri impresionante și un meniu fine dining care a încântat invitații. Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile.

Sursă foto: Instagram Răzvan Simion

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton