; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Culiță Sterp se află la Cluj. Cum s a filmat fostul Faimos de la Survivor România

Motivul pentru care Culiță Sterp se află la Cluj. Cum s-a filmat fostul Faimos de la „Survivor România” la prima oră!

14 June 2021

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, se numără printre vedetele cel mai urmărite în această perioadă în mediul online. Și asta pentru că toată lumea, inclusiv apropiații lor, dar și fanii Faimosului de la „Survivor România', vrea să afle marea veste: când vine pe lume băiețelul lor.

Bebelușul lui Culiță Sterp, un băiețel, se lasă așteptat. Într-un vlog publicat săptămâna trecută, fostul Faimos recunoaștea că fiul său ar fi trebuit să vină pe lume încă de pe 10 iunie, scrie kanald.ro. Cu toate acestea, fiind vorba de o naștere naturală, nu poate fi știută data exactă când Daniela Iliescu îl va face tătic pe fostul concurent de la „Survivor România', care a renunțat la show-ul de la Kanal D pentru a fi alături de iubita sa.

Tot online, mama fostului Faimos și-a arătat nerăbdarea: „Ce mai faceți, Culiță? Mami te iubește! Cel mic cât se mai lasă așteptat?', i-a scris mama Geta lui Culiță Sterp.

„Mama mea frumoasă și scumpă. 

Te iubesc mult! Acum ne-am pus la somn. Daaa, cel mic se lasă așteptat, întârzie ca tăică-su.', a fost răspunsul primit de la Culiță Sterp.

 

Cât timp așteaptă venirea pe lume a fiului lor, Culiță Sterp și iubita acestuia au petrecut câteva zile la Cluj. Aici, ei au profitat de ocazie și s-au întâlnit cu fanii și chiar cu unul dintre cei mai cunoscuți concurenți de la „Survivor România 2021', Alin Sălăjean.

De asemenea, Culiță a postat, recent, online, un clip care îl arată la intrarea într-o clinică de recuperare. După participarea la „Survivor România', fostul Faimos a recunoscut că are o serie de probleme grave la spate, dar și la picior. Și pentru că se teme de operații și fuge de bisturiu, Faimosul a devenit un „abonat' al clinicilor unde își poate remedia problemele de sănătate prin intermediul exercițiilor fizice.

„După aproape jumătate de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr. 1 (foamea și dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate, de pe trasee, și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizație, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale!’, și-a descris Culiță Sterp problemele cu care a rămas post-Survivor România.

Gest imprevizibil, la „Survivor România'

Culiță Sterp a fost descalificat din concursul „Survivor România’, după ce nu a mai vrut să participe la jocuri, sub motivul că vrea să se întoarcă în țară, la iubita sa însărcinată, scrie Libertatea.ro.

Ajuns în România, Culiță Sterp a făcut dezvăluiri șocante despre participarea sa la „Survivor România’, pe canalul său de Youtube.

„N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (cei din echipa de producție, n.r.) și mă uitam în el.

Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo. Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i.

Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată – să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie’, a spus Culiță Sterp.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare