Homepage  / Vedete româneşti

Motivul inedit pentru care Culiță Sterp a refuzat să participe la „Survivor All Stars”. Artistul își susține fratele aflat în concurs

Motivul inedit pentru care Culiță Sterp a refuzat să participe la „Survivor All Stars”. Artistul își susține fratele aflat în concurs
16

de Cristina Țapu,

„Survivor All Stars” a început în urmă cu câteva zile, iar atmosfera devine din ce în ce mai tensionată. A avut loc deja eliminarea Andreei Tonciu din competiție, iar Elena Ionescu a fost surprinsă în aeroport, semn că la rândul ei a părăsit concursului. Iată ce spune Culiță Sterp despre emisiune, dar și despre motivul pentru care a refuzat să participe, deși a fost contactat de către producătorii de la PRO TV.

Motivul pentru care Culiță Sterp a refuzat să participe la „Survivor All Stars”

Culiță Sterp, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți în 2021 în cadrul emisiunii „Survivor”. La acea vreme, el a solicitat descalificarea sa din competiție. Motivul a fost dorința artistului de a reveni în țară pentru a fi alături de Daniela Iliescu, care se pregătea să-l aducă pe lume pe fiul artistului.

Culiță Sterp a dezvăluit că i s-a făcut propunerea de a participa la „Survivor All Stars”, emisiune în care este prezent și fratele său, Iancu Sterp. Cu toate acestea, artistul a respins oferta nu doar din considerente financiare, ci și din motive personale.

culita-sterpIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

A explicat că are numeroase contracte semnate în domeniul muzical pe care trebuie să le onoreze. Mai mult decât atât, artistul este de părere că nu ar putea face față dorului resimțit față de fiul său în perioada competiției.

„Eu primisem oferta de a merge, am fost chemat, dar nu ne-am putut înțelege…Oferta nu era cum voiam eu, financiar.

Oricum, nu cred că aș fi putut să merg, pentru că am niște contracte semnate în lunile următoare și nu puteam să le anulez. Trebuie să îmi onorez contractele. Pe lângă asta, nu cred că aș fi putut sta departe de copilul meu, de familia mea. Când este părinte, este mai greu să pleci de acasă. Când merg la evenimente și stau mai multe zile, abia aștept să ajung acasă„, a mărturisit Culiță Sterp, conform celor de la Playtech.

Culiță Sterp urmărește toate edițiile concursului și-l susține pe fratele său

Cu toate că a declinat oferta de a participa la „Survivor All Stars”, Culiță Sterp nu ratează nicio ediție a emisiunii, urmărind cu atenție prestația fratelui său, Iancu, în cadrul taberei războinicilor. Artistul a dezvăluit că întreaga familie privește emisiunea cu entuziasm și speră că Iancu va reveni câștigător în România.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

„Am niște emoții când îl văd…Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Am stat acolo cam jumătate de an și stau cu sufletul la gură. Eu nu sunt genul de om care să mă uit la meciuri la TV, dar când joacă Iancu, mă ridic de pe canapea și fac ca un nebun. Încep să zbier: Hai, Iancu, hai!,„, a povestit Culiță Sterp, potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Instagram Culiță Sterp – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton