; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Cristina Cioran e obligată să facă cezariană

Motivul pentru care Cristina Cioran vorbește zilnic cu medicul ginecolog. „Eu sunt foarte emotivă în perioada asta”

04 July 2021

Cristina Cioran (44) va deveni pentru prima oară mamă peste doar două luni. Până atunci, actrița recunoaște că este foarte emoționată și se teme să nu apară complicații, scrie click.ro.

Însărcinată deja în șapte luni, Cristina Cioran nu va putea naște natural, indicația medicului ei fiind de a face cezariană din cauza unui fibrom uterin.

Fiind acum în ultimul trimestru de sarcină, actrița se teme ca în timpul operației de cezariană să nu intervină complicații, dată fiind și vârsta pe care o are. 

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare', a declarat Cristina, la emisiunea „Exclusiv Vip', de la Antena Stars.

 Vezi galeria foto >

Cristina Cioran a ales deja numele copilului

Cristina și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ales deja numele fetiței lor și se pregătesc deja pentru botez, eveniment ce va avea loc în noiembrie.

„Pe fetiță o va chema Ema. Am făcut planuri pentru botez. Avem nași pentru fetiță, va fi în octombrie, noiembrie. Nu fac baby shower', a mai spus Cristina.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

Cristina Cioran a ascuns sarcina timp de patru luni de zile ca să fie sigură că nu există complicații.

„Am rămas foarte repede însărcinată, deși am peste 40 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat', spunea actrița.

Cristina Cioran l-a anunțat pe iubitul ei prin sms că va fi tătic

Iubitul vedetei, Alexandru Dobrescu, a primit vestea că va fi tătic prin sms.

„El s-a bucurat foarte tare. Eram la birou când am aflat rezultatul testului, i-am dat și lui sms și s-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită. Nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație foarte frumoasă și neașteptată. Ne-am dorit să facem copii', a mai spus viitoarea mămică.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare