Homepage  / Vedete româneşti

CRBL nu a putut sta departe de România. După ani întregi petrecuți în Spania, artistul e din nou acasă. Ce surpriză pregătește fanilor

CRBL nu a putut sta departe de România. După ani întregi petrecuți în Spania, artistul e din nou acasă. Ce surpriză pregătește fanilor
16

de Cristina Țapu,

CRBL a devenit cunoscut odată cu formația Simplu, din care a făcut parte o bună perioadă de timp. După ce formația s-a destrămat, CRBL a avut mai multe proiecte muzicale solo, însă nu a mai apărut atât de des în lumina reflectoarelor. O perioadă de timp a locuit în Spania alături de familie, însă anul 2024 este unul în care artistul are planuri mari pe plaiurile mioritice.

Motivul pentru care CRBL a revenit în România, deși o perioadă a locuit în Spania

Într-un interviu recent, CRBL a vorbit despre decizia de a locui o vreme în Spania, dar și despre cea de a reveni în România, locul în care a crescut. CRBL susține că nu poate sta mult timp departe de țara natală. Indiferent de colțul de lume în care ar locui, la un moment dat, tot în România va reveni, susține artistul.

crblIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Nu am cum să renunț la țara mea, în ruptul capului. Pot să călătoresc în tot felul de colțuri ale lumii și să mă așez pentru o perioadă, dar să renunț la România este imposibil.

Au fost colegi care au lăsat în urmă România, dar nu e cazul meu. Am fost plecat, am văzut cum e, m-am distrat, m-am relaxat, dar nu am cum să renunț la țara mea„, a declarat acesta, conform Revistei Viva!

CRBL are planuri mari pentru anul 2024

CRBL are planuri mari pentru anul 2024 din punct de vedere profesional și simte că acest an va fi unul în care va reuși să realizeze multe dintre obiectivele pe care și le-a propus.

„2024 o să fie mult mai bun, pentru că am pregătit eu multă muzică, am rămas puțin în urmă. Am tot călătorit de colo, colo și anul acesta am rămas în urmă. Și anul acesta este doar muzică, în primul și în primul rând, și câteva surprize interesante. Am așa un entuziasm de la 1 ianuarie, pentru că 2024 a început lunea. Și, cum de luni mă apuc de orice, chiar de luni m-am apucat. Și de partea sportivă și de partea muzicală creativă. O să fie un an extraordinar”, a povestit artistul.

CRBL și soția lui, Elena, vor participa la „Power Couple România”

De-a lungul timpului, CRBL a participat la mai multe show-uri TV care mai de care mai dificile. Ei bine, există totuși o emisiune la care refuză categoric să participe. Este vorba despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV.

CRBL și soția lui, Elena, despre „Power Couple România”  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…”, a declarat CRBL.

„Power Couple România – La bine și la greu”, emisiune prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1, din 5 februarie, 9 cupluri de vedete pregătite să se-ntreacă în probe spectaculoase pentru titlul de primul Power Couple din România și premiul cel mare, de până la 50.000 de euro! Printre cei care vor participa la emisiune se numără și CRBL alături de soția sa, Elena.

Acum, cu doamna mea alături, veți vedea un alt CRBL”, a declarat artistul, care are, împreună cu Elena, o căsnicie de 15 ani, cei doi fiind și părinții unei fetițe, pe nume Alessia.  

Sursă foto: Instagram CRBL – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton