Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan, nevoită să poarte ochelari tot restul vieții. Ce diagnostic a primit atunci când avea doar doi ani

Cleopatra Stratan, nevoită să poarte ochelari tot restul vieții. Ce diagnostic a primit atunci când avea doar doi ani
17

de Cristina Țapu,

Cleopatra Stratan, în vârstă de 21 de ani, și-a deschis sufletul și a dezvăluit fanilor care este motivul pentru care poartă ochelari de vedere încă de la vârsta de doi ani. Ce diagnostic a primit soția lui Edward Sanda din partea medicilor atunci când era doar un copil.

Ce diagnostic a primit Cleopatra Stratan din partea medicilor atunci când avea doi ani

Cleoptra Stratan a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de Instagram, iar fanii au dorit să afle care este motivul pentru care nu este văzută niciodată fără ochelarii de vedere. Artista a dezvăluit care este diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor încă de când avea doar doi anișori.

„Nu am vorbit niciodată public despre afecțiunea mea oftalmologică, dar nici nu mi-e rușine să o fac. Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari, și port ochelari de la 2 ani.

cleopatra-stratan-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!”, a povestit fiica artistului Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan a fost criticată de către Iulia Albu pentru ochelarii pe care i-a purtat la nunta cu Edward Sanda. Conform Iuliei, ochelarii cu ramă groasă nu sunt potriviți pentru evenimentele speciale și este recomandată purtarea unei perechi mai elegante și discrete, care să aibă ramă metalică.

„Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate”, a subliniat, la acea vreme, Iulia Albu.

Cleopatra Stratan a ales să nu meargă la facultate după terminarea liceului

Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, a ales să nu meargă la nicio facultate după ce a absolvit liceul. Artista a explicat de ce a făcut această alegere, spunând că muzica reprezintă domeniul în care își dorește să activeze toată viața.

După ce a absolvit liceul, Cleopatra Stratan nu a mers la facultate și tot artista a explicat de ce a ales să nu își continue studiile. Ea a spus, la un moment dat, pe Instagram că facultatea este o pierdere de timp pentru ea întrucât poate să se dezvolte în domeniul muzical și fără studii superioare.

Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram Cleopatra Stratan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton