Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Carmina nu a participat la nunta tatălui său, Liviu Vârciu. Tânăra a clarificat situația: „Știam de cununia civilă”

Motivul pentru care Carmina nu a participat la nunta tatălui său, Liviu Vârciu. Tânăra a clarificat situația: „Știam de cununia civilă”
16

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cununat civil și religios pe 23 august, în cadrul unei ceremonii restrânse. Petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor, cu sute de invitați. Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, în vârstă de 22 de ani, nu a fost prezentă la eveniment, spre surprinderea tuturor. Iată care este motivul absenței sale.

Motivul pentru care Carmina nu a participat la nunta tatălui său

Carmina nu a putut fi prezetă la nunta tatălui său, deși s-a numărat printre persoanele care a primit invitație. Tânăra fiica a lui Liviu Vârciu a dezvăluit că momentan este foarte ocupată cu nilte filmări, motiv pentru care i-a fost imposibil să fie alături de tatăl său în ziua în care și-a unit destinul cu cel al Andei Călin.

liviu-varciu-despe-iubitul-fiicei-lui-carminaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei.  Am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full”, a declarat Carmina, conform Ciao.

Mai mult decât atât, Carmina a subliniat că tatăl său a înțeles motivul absenței sale și nu s-a supărat. În plus, tânăra a subliniat că la petrecerea de nuntă, care va avea loc anul viitor, va fi prezență, fără îndoială.

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Liviu Vârciu are o relație foarte bună cu fiica sa

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit pe 23 august, după opt ani de relație. Artistul le-a arătat fanilor verigheta și a transmis un scurt mesaj. „Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși, să ne iubim mult că-i gratis!”, au fost cuvintele artistului.

liviu varciu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Carmina are astăzi 22 de ani și este o tânără superbă. Părinții săi au luat decizia de a se separa atunci când ea avea o vârstă foarte fragedă și recunoaște că, pentru o bună perioadă de timp, i-a judecat aspru pentru decizia pe care au luat-o. Odată cu trecerea timpului a înțeles, însă, că decizia de a se despărți a fost cea mai bună atât pentru fiecare dintre ei, cât și pentru ea.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton