Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Carmen Tănase nu mai gătește de un an. „Mănânc pe la restaurante”

Motivul pentru care Carmen Tănase nu mai gătește de un an. „Mănânc pe la restaurante”
12

de Roxana Mirea,

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar fanii o pot vedea și pe micile ecrane în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Actrița este preocupată de viața ei profesională și este implicată în multe proiecte și are și spectacole de teatru în care joacă. Având un program încărcat, Carmen Tănase nu mai are timp de nimic, nici măcar să gătească.  

Carmen Tănase nu mai gătește de un an 

Carmen Tănase a cunoscut faima adevărată odată cu rolul ei din telenovela românească „Inimă de țigan”, unde a interpretat rolul Flăcăricăi, soția lui State Potcovaru. Pe de altă parte, ea are și o carieră impresionantă în teatru. Din anul 1990, Carmen Tănase lucrează la Teatrul Odeon din București.  

Carmen Tănase și Gheorghe Visu, în serialul „Inimă de țigan”

Tocmai din cauza programului ei încărcat, ea nu mai are timp să gătească, după cum a mărturisit chiar ea. Așadar, Carmen Tănase spune că ia masa la restaurant.  

Din comoditate și din lipsă de timp, mănânc mozzarella cu roșii. E mai simplu. De fel, sunt ciorbăreasă. Dacă mă așez la masă trebuie să am ciorbiță. Cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o este cea rădăuțeană, dar și supa de pui cu tăiței de casă. Nu mai gătesc de mult, nu am timp. De vreun an nu am timp să gătesc, dar mănânc pe la restaurante”, a declarat actrița, pentru Impact.ro. 

Actrița locuiește de aproximativ doi ani într-un sat de lângă Târgoviște. Carmen Tănase și-a vândut toate proprietățile și și-a cumpărat o casă, care are și curte. 

Câți bani câștigă Carmen TănaseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Câți bani câștigă Carmen Tănase 

Invitată într-un podcast, Carmen Tănase a vorbit și despre veniturile sale și a dezvăluit cât câștigă din activitatea ei de la teatru. Pe lângă salariul de la teatru, care este o sumă fixă, actrița joacă și în privat. 

„Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7200 de lei, asta înseamnă 5000 de lei înseamnă 1000 de euro, deci cam 1300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta îl iau.  

Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatrul privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit. Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar ”Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office”, a declarat Carmen Tănase.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton