Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan și Alex Militaru pleacă separat în vacanțe. De ce au luat această decizie neobișnuită

Carmen Grebenișan și Alex Militaru pleacă separat în vacanțe. De ce au luat această decizie neobișnuită
12

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan și Alex Militaru formează un cuplu solid, iar împreună au reușit să treacă prin multe obstacole. Cu toate acestea, în trecut s-au confruntat cu neînțelegeri, iar Carmen a luat în calcul să apeleze la un psihoterapeut de cuplu.

Motivul pentru care Carmen Grebenișan și Alex Militaru pleacă separat în vacanțe

Alex Militaru a recunoscut că a fost dominat mult timp de o gelozie excesivă, care izvora din lipsa de încredere în sine. Se pare că nivelul său de gelozie era atât de pronunțat, încât nu i-a permis iubitei să participe la Survivor România. Dar, după un an de la această interdicție impusă partenerei sale, Alex Militaru a consimțit să o lase pe vedetă să facă parte din proiect.

Cum a aflat soțul lui Carmen Grebenișan că este adoptat. Ce știe Alex Militaru despre părinții lui biologiciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Eram mai gelos. Nu eram sigur pe mine, eram mai mic. Prima dată s-a încercat să plece în emisiune, nu s-a putut în anul respectiv, iar a doua oară a reușit. Nu eram eu deschis atunci, la treaba asta. Nu s-a putut pentru că nu am fost eu de acord neapărat. Nu eram sigur pe mine, eram mai mic. Aveam impresia că o să plece. Eu sunt și acum vulnerabil”, a declarat Alex Militaru, în podcastul Mariei Vigheciu.

Pentru ca relația lor să fie mai armonioasă, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a luat în calcul să apeleze la un consilier de cuplu. În plus, cei doi soți au decis să petreacă vacanțe și separat, nu doar împreună pentru a lucra asupra gradului de încredere pe care îl au unul în celălalt.

„Acum o să plec (fără soț în vacanță) pentru că am decis asta și sunt anumite momente în cuplu pe care nu știi cum să le treci, chiar nu știi, oricine ai fi și oricâte informații ai avea. Având traume din trecut e greu să treci peste un lucru și am zis că s-ar putea să apelăm la un terapeut. Nu e de panicat, sunt alte lucruri la mijloc”, a declarat Carmen Grebenișan, în cadrul aceluiași podcat.

Soțul lui Carmen Grebenișan este adoptat

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost invitați recent în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, unde au discutat despre relația lor și momentele de cumpănă. Alex Militaru a povestit că, la vârsta de 18 ani, „dintr-o prostie”, a aflat că era adoptat. Soțul lui Carmen Grebenișan a dezvăluit că, până atunci, nu a bănuit nimic, chiar dacă colegii răutăcioși din liceu îi spuneau „adoptatule”. 

Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie”, a povestit soțul lui Carmen Grebenișan, în podcastul lui Jorge.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton