Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Carmen Brumă nu vorbește despre viața personală. Ce hotărâre a luat acum mai bine de douăzeci de ani

Motivul pentru care Carmen Brumă nu vorbește despre viața personală. Ce hotărâre a luat acum mai bine de douăzeci de ani
10

de Cristina Țapu,

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste două decenii. Ambii se bucură de succes în domeniile lor de activitate și sunt cunoscuți pentru faptul că preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Iată care este motivul pentru care Carmen Brumă evită să participe la evenimentele mondene și să vorbească despre viața sa.

Motivul pentru care Carmen Brumă nu vorbește despre viața personală

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de două decenii, iar împreună au un fiu pe nume Vlad. Spre deosebire de alte vedete care obișnuiesc să împărtășească fanilor tot felul de detalii care țin de viața lor personală, Carmen este adepta tăcerii și a misterului.

Într-un interviu acordat pentru Ego, iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care este motivul pentru care preferă să păstreze discreția atunci când este vorba despre familia sa. Ea a subliniat că este o foarte bună ascultătoare, însă nu simte nevoia să discute despre propriile probleme, nici măcar cu persoanele apropiate.

carmen-bruma-hello-chef_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Întrebată care a fost momentul în care a decis să nu-și expună viața personală, Carmen a oferit un răspuns cât se poate de clar și de amuzant, în același timp.

„Eu sunt în lumea aceasta de cel puțin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800!Nu știu să spun, pe cuvânt! Nu știu să spun când am luat decizia aceasta. Nu mi-a plăcut niciodată! A fost o decizie nu foarte calculată. A fost o decizie luată natural! Eu așa sunt!

Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, să povestesc foarte multe intimități în spațiul public. Nu îmi place să povestesc nici de față cu oamenii care fac parte din cercul meu restrâns de prieteni, darămite într-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!” a declarat Carmen, conform sursei menționate anterior.

Carmen Brumă nu a dorit niciodată să se căsătorească

Deși Carmen Brumă nu obișnuiește să împărtășească adesea fotografii alături de partenerul său, Mircea Badea, a observat că fanii săi sunt extrem de încântați când o văd alături de tatăl copilului ei. Prin urmare, cu ocazia unor momente speciale, ea le oferă admiratorilor câte o imagine, doar pentru a le face pe plac.

Invitată în cadrul emisiunii Fresh by Unica, Carmen Brumă a declarat că ea nu s-a căsătorit cu Mircea Badea pentru că nu și-a dorit niciodată să devină mireasa sau soția cuiva.

Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a declarat ea.

Sursă foto: Instagram Carmen Brumă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton