; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral

Motivul pentru care Cabral nu-i arată chipul fiicei sale. „Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului”

2 July 2019

Deși au devenit părinți în urmă cu șapte luni, până acum, Cabral și Andreea Ibacka nu i-au arătat chipul fetiței lor. În urma numeroaselor critici care li s-au adus pe contul de socializare, prezentatorul tv a lămurit situația și a postat un mesaj pe blogul personal. 

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. 

 

Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine. Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem', a scris Cabral pe blogul lui. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare