; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral

Motivul pentru care Cabral nu-i arată chipul fiicei sale. „Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului”

02 July 2019

Deși au devenit părinți în urmă cu șapte luni, până acum, Cabral și Andreea Ibacka nu i-au arătat chipul fetiței lor. În urma numeroaselor critici care li s-au adus pe contul de socializare, prezentatorul tv a lămurit situația și a postat un mesaj pe blogul personal. 

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. 

 

Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine. Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem', a scris Cabral pe blogul lui. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare