Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Mihai Bobonete nu oferă întotdeauna autografe fanilor: „Atenția trebuie să fie asta”

Motivul pentru care Mihai Bobonete nu oferă întotdeauna autografe fanilor: „Atenția trebuie să fie asta”
14

de Cristina Țapu,

Mihai Bobonete este astăzi unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România datorită rolului său din serialul-fenomen „Las Fierbinți”. Actorul este apreciat de către fani, așadar nu este de mirare faptul că mulți dintre aceștia își doresc să se fotografieze alături de el. Iată care este motivul pentru care Bobonete refuză să se fotografieze uneori alături de admiratorii săi!

Motivul pentru care Mihai Bobonete nu oferă uneori autografe fanilor

De peste un deceniu, Mihai Bobonete interpretează rolul „Bobiță” în serialul „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV. Acest personaj l-a făcut atât de celebru încât este recunoscut oriunde merge. Cu toate acestea, când este alături de familie, actorul refuză să facă poze cu fanii.

„Da, lumea mă recunoaște oriunde merg, atât în străinătate, cât și aici. Plus că noi nu am mers în locuri atât de exclusiviste. Noi dacă am mers în Grecia, am fost pe Kassandra și pe Sithonia sau în Thassos, și prin Spania și prin Italia. Pe unde merg, da, mă recunoaște lumea.

Dacă sunt amândoi copiii cu mine, nu prea fac poze și explic de ce. Dacă mă opresc să fac o poză, spun: nu pot și nu fac poze când sunt cu copiii, nu mai întreabă omul de ce, pentru că înțelege. Când ai doi copii, atenția trebuie să fie asta”, a povestit Mihai Bobonete, într-un interviu acordat pentru Ciao.

mihai-bobonete-si-maria-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Actorul iubit din „Las Fierbinți” este printre cei mai apreciați comedieni din țara noastră. Reușește de fiecare dată să ne captiveze prin carisma și talentul său, menținându-ne lipiți de ecrane. Cu toate că este mereu pe val cu glumele sale, Mihai Bobonete este un om foarte serios și un familist convins atunci când vine vorba despre cei dragi.

Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt căsătoriți de două decenii, însă povestea lor de dragoste își are rădăcinile mult mai adânci. Cei doi s-au întâlnit în adolescență, iar legătura lor s-a conturat încă de la vârsta de aproximativ 14 ani, când Bobonete, proaspăt admis la liceul din Slobozia, a cunoscut-o pe Cătălina, care avea doar 12 ani atunci. De atunci, au rămas împreună și s-au iubit neîncetat, conform propriilor spuse.

Mihai Bobonete și Cătălina au simțit o atracție reciprocă, au început să petreacă timp împreună și, în cele din urmă, au decis să-și unească destinele formând un cuplu. Au traversat împreună etape importante ale vieții, de la perioada școlară și facultate, până la momentul crucial din 2003, când au hotărât să-și unească destinele.

Între timp, soția sa, o frumoasă make-up artist cu diplomă în Psihologie, i-a dăruit doi copii adorabili, o fetiță numită Maria și un băiețel pe nume Octav.

Câți bani primește Mihai Bobonete pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”

Cel mai bine plătit actor din „Las Fierbinți” este Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano. Actorul primește 1.500 de euro pentru fiecare episod în care apare, conform Cancan. Pentru aparițiile dintr-o săptămână, actorul ajunge să încaseze 4.500 de euro. La un calcul simplu, lunar ar încasa în jur de 18.000 de euro. 

De altfel, colegii săi de platou, Mihai Bobonete, care joacă rolul lui Bobiță, și Costi Diță, care îl joacă pe Giani, încasează câte 1.000 de euro pentru fiecare episod în parte. 

Sursă foto: Instagram Mihai Bobonete – PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton