Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Andreea Raicu a pus punct relației cu Tudor Chirilă: „Am avut o relație toxică”

Motivul pentru care Andreea Raicu a pus punct relației cu Tudor Chirilă: „Am avut o relație toxică”
9

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, și Tudor Chirilă au format un cuplu cu multă vreme în urmă, iar fosta prezentatoare a dezvăluit care au fost motivele principale care au cauzat ruptura. Deși, din exterior păreau a fi cuplul perfect, realitatea era una cu totul diferită, conform Andreei.

Andreea Raicu, detalii despre relația cu Tudor Chirilă

Cu ani în urmă, Andreea Raicu și Tudor Chirilă formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să rămână împreună pentru totdeauna, relația lor de șapte ani a ajuns la sfârșit.

Într-un interviu, Andreea Raicu a vorbit despre relația cu Tudor Chirilă, explicând că a luat decizia de a-l părăsi deoarece relația devenise prea toxică. De asemenea, vedeta a menționat că a trebuit să recurgă la terapie pentru a se vindeca de experiențele dureroase trăite în acea perioadă.

Andreea Raicu, reacție dură după ce s-a spus că a fost agresată de Tudor ChirilăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, povestea Andreea Raicu.

Ea a învățat din experiențele trecute că o relație sănătoasă nu poate fi construită pe nevoia de a alunga singurătatea, ci pe o bază solidă și respect reciproc. Raicu a evoluat dincolo de perioada în care făcea alegeri greșite în dragoste și acum valorifică lecțiile învățate pentru a naviga mai înțelept prin experiențele pe care le trăiește.

Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Raicu

Ea a dezvăluit că una dintre cele mai prețioase învățăminte pe care le-a căpătat în ultima perioadă este să fie împăcată cu propria persoană și să nu caute validarea în exterior.

„Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile?” Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante” a povestit Andreea Raicu.

Andreea Raicu este adepta unui stil de viață sănătos, are o dietă echilibrată și stă departe de consumul de alcool. În plus, nu lipsește de la sala de sport și practică meditația. Toate eforturile sale dau roade, căci la 46 de ani arată impecabil și ar putea defila pe orice podium de modă.

În afara carierei sale media, Andreea Raicu este cunoscută și pentru implicarea în proiecte caritabile și activități care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. De altfel, Andreea se afișează adesea în mediul online fără a purta machiaj excesiv și nu se teme de trecerea timpului.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu – Pro TV – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton