Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Andreea Marin evită vacanțele pe litoralul românesc: „Stric bucuria cu o întâmplare care mi-a zdruncinat viața”

Motivul pentru care Andreea Marin evită vacanțele pe litoralul românesc: „Stric bucuria cu o întâmplare care mi-a zdruncinat viața”
17

de Cristina Țapu,

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, vorbește deschis despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieții, iar de această dată a dezvăluit fanilor motivul dureros pentru care preferă să evite litoralul românesc atunci când se află în vacanță.

Andreea Marin evită vacanțele pe litoralul românesc

Andreea Marin nu este fana litoralului românesc, însă nu din cauza condițiilor de cazare sau a prețurilor piperate. Un moment din copilăria sa a marcat-o atât de mult încât nu-și dorește să mai parcurgă drumul spre mare. Atunci când avea 9 ani, Andreea revenea de pe litoral alături de familia sa și a fost implicată într-un accident rutier grav în urma căruia și-a pierdut mama. Această amintire dureroasă se află și astăzi în sufletul fostei prezentatoare, care preferă să aleagă alte destinații de vacanță.

„A existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci, nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.

andreea-marin-4-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva, dar e o chestiune personală. Pur și simplu, e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine, dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a povestit Andreea Marin, în platoul emisiunii Vorbește lumea.

Andreea Marin a fost nevoită să se maturizeze de la o vârstă fragedă, însă a recunoscut că dorința de a fi independentă și puternică a avut un preț pe care l-a plătit cu vârf și îndesat. Pierderea mamei de la o vârstă fragedă a afectat-o teribil pe Andreea, care a învățat din copilărie ce înseamnă munca pe brânci.

Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin a făcut confesiuni tulburătoare despre accidentul în care și-a pierdut mama.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima„, a povestit fosta prezentatoare.

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia

Andreea Marin s-a confruntat cu depresia în trecut și a cerut ajutorul unui specialist pentru a putea procesa stările prin care trecea. Se afla în fața televizorului și urmărea analiza unui psiholog referitor la sinuciderea Mădălinei Manole.

Atunci a observat că simptomele pe care le afișa Mădălina coincideau cu stările pe care ea, la rândul ei, le experimenta. Epuizarea, incapacitatea de a se odihni oricât ar fi fost de obosită, o stare nejustificată de tristețe, toate au reprezentat semnale care au făcut-o să apeleze la ajutorul unui specialist.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton