Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, prima reacție după zvonurile că s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea. De ce îi poartă numele de familie

Andreea Bălan, prima reacție după zvonurile că s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea. De ce îi poartă numele de familie
12

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a oferit o explicație privind motivul pentru care poartă numele de familie al iubitului ei, Victor Cornea, în timpul turneelor de tenis la care îl însoțește. Fanii au fost intrigati și au dorit să afle dacă cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit. Cei doi se află în prezent în Grecia.

Motivul pentru care Andreea Bălan poartă numele lui Victor Cornea

De aproximativ un an, Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire minunată alături de Victor Cornea, un jucător de tenis. Artista îl susține cu toată inima la fiecare competiție și este alături de el în fiecare moment al carierei sale sportive.

După ce au revenit din Australia, cei doi și-au pregătit bagajele și au călătorit în Grecia pentru Cupa Davis care va începe curând.

Andreea Balan si Victor CorneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andreea Bălan a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu legitimația primită la Atena de la organizatori, care îi permite să-l însoțească pe Victor Cornea și colegii săi. Observatorii au remarcat că pe această legitimație, cântăreața adoptă numele iubitului ei.

„Acesta este badge-ul (n.r. – legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate“, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog recent.

Tatăl Andreei Bălan a oferit primele declarații și a afirmat că fiica sa nu a făcut încă acest pas important alături de Victor Cornea. Săndel Bălan a dezvăluit că artista nu i-a comunicat nimic despre o posibilă căsătorie cu tenismanul.

„Am vorbit recent cu Andreea. Nu mi-a spus nimic de nicio nuntă, nu știu să se fi căsătorit. Și, sunt eu convins, aș fi aflat dacă s-a măritat sau nu. Cred că orice copil le spune părinților săi dacă face un asemenea pas. Încă o dată, nu cred că Andreea s-a căsătorit cu Victor”, a declarat acesta, conform Fanatik.

Andreea Bălan îl însoțește în turnee pe Victor Cornea

Andreea Bălan îl însoțește adesea la turneele la care participă pentru a-l susține. Unii dintre fani au glumit și au spus că Andreea ar putea să-i fie antrenor ținând cont de faptul că îi este alături atât de mult timp.

Un internaut a scris un mesaj pe un ton ironic: „Cu cât îl urmărește Andreea la turnee, cred că i-a devenit antrenor personal.” Altcineva a întrebat: „Dar nu mai merge la muncă?”. Victor a decis să ofere un răspuns și să pună stop comentariilor răutăcioase pe care le-a primit pe pagina personală de Instagram.

 „Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine.”, a fost mesajul lui Victor.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan – Victor Cornea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton