Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan pune capăt speculațiilor privind nunta cu Victor Cornea: „Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc!”

Andreea Bălan pune capăt speculațiilor privind nunta cu Victor Cornea: „Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc!”
16

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a explicat de ce nu se grăbește să se căsătorească cu Victor Vlad Cornea, chiar dacă relația lor este foarte stabilă. Artista apreciază sprijinul oferit de iubitul ei, însă nu plănuiește să îmbrace curând rochia de mireasă.

Andreea Bălan pune capăt speculațiilor privind căsătoria cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare să fie un imediment în calea iubirii lor. Deși Andreea recunoaște că relația cu Victor este cea mai frumoasă pe care a trăit-o până în prezent, artista nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Întrebată frecvent când va deveni soția lui Victor Cornea, solista a decis să ofere un răspuns clar și să pună capăt speculațiilor.

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Văd că contează pentru societate. Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta – când te măriți?  este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a declarat Andreea Bălan, într-u interviu acordat pentru Ciao.

Andreea Bălan și fostul soț, George Burcea, au renunțat la procese

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în 2020, după o relație de aproximativ cinci ani. Relația lor a fost marcată de numeroase scandaluri mediatice și dispute legale referitoare la custodia celor două fiice ale lor, Ella și Clara, care au rămas în grija artistei.

george-burcea-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Andreea l-a acuzat pe fostul ei soț că nu și-a respectat obligațiile privind pensia alimentară și că ar fi încercat să ia fetițele în timp ce se afla sub băutura băuturilor alcoolice. Dar toate aceste acuzații sunt de domeniul trecutului, căci acum Andreea a făcut pace cu fostul soț și se află în relații bune cu el, de dragul fiicelor pe care le au împreună.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și  pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului moderat de către Ilinca Vandici.

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a dezvăluit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan – George Burcea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton