Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu a intrat în ultimul trimestru al sarcinii. Artista nu a ales un nume pentru fiul său: „Avem o listă scurtă”

Ana Baniciu a intrat în ultimul trimestru al sarcinii. Artista nu a ales un nume pentru fiul său: „Avem o listă scurtă”
12

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu și soțul său, Edy Kovacs, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, iar în scurt timp urmează să devină părinții unui băiețel. Artista abia așteaptă să-și țină copilul în brațe și recunoaște că nu a ales încă un nume pentru acesta.

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a ales un nume pentru fiul său

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să devină părinți în scurt timp, iar emoțiile pe care le resimt sunt unele intense.

Artista susține că sarcina a fost una ușoară și doar primul trimestru a fost unul în care a avut stări de rău. Acum se confruntă cu mici dureri de spate și cu picioarele umflate, însă aceste detalii nu-i reduc cu nimic entuziasmul și fericirea pe care le simte. Edy este un soț foarte atent și se asigură că nu-i lipsește nimic.

Ana Baniciu a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat pentru Click! că ea și Edy nu au ales încă numele pe care-l va purta fiul lor. Întrebată de ce nu a dezvăluit numele pe care-l va avea fiul ei, artista a oferit un răspuns neașteptat.

Ana Baniciu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Nu l-am dezvăluit, pentru că nu-l cunoaștem! Avem o listă scurtă de data asta, am avut o listă lungă, de pe care am tot tăiat și încet-încet o să trebuiască să luăm o decizie. Am zis că, probabil, decizia finală se va întâmpla în momentul în care îl vom cunoaște și vom vedea și dacă i se potrivește numele sau un anumit nume!”, a declarat solista.

Ana Baniciu vrea să nască natural

Ana intenționeză să nască în mod natural. Sper eu că voi avea o naștere naturală. Sunt foarte emoționată. Evident, îmi doresc din inimă, ceea ce își dorește orice mamă, să fie un copil sănătos și cam atât. În rest, le facem noi pe toate pe parcurs, a subliniat artista.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au reușit să țină sarcina ascunsă pentru aproximativ patru luni. Printr-o serie de imagini adorabile a dezvăluit, apoi, fanilor că este însărcinată și urmează să devină mama unui băiețel.

În paralel pentru pregătirile care vizează nașterea, Ana se ocupă și de amenajarea locuinței sale, o casă impresionantă veche de aproximativ 100 de ani. Renovările sunt aproape de final, iar artista susține că au rămas de pus la punct doar detaliile care țin de mobilă.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton