Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Alexia Eram nu vrea să preia afacerile familiei. Tânăra are planuri îndrăznețe

Motivul pentru care Alexia Eram nu vrea să preia afacerile familiei. Tânăra are planuri îndrăznețe
16

de Cristina Țapu,

La vârsta de 23 de ani, Alexia Eram a dezvăluit detalii despre originile sale și motivul pentru care nu ia în calcul preluarea afacerilor familiei. Fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV, Andreea Esca (51 de ani), și a omului de afaceri Alexandre Eram (53 de ani), Alexia a făcut cunoscute informații despre rădăcinile sale, menționând că tatăl ei s-a născut în Michigan, Detroit. În plus, Alexia a dezvăluit și care este motivul pentru care nu dorește să preia afacerile familiei.

Motivul pentru care Alexia Eram nu dorește să preia afacerile familiei sale

La podcastul „DRIVE-IN cu Andrei Niculae”, Alexia Eram a dezvăluit informații despre originile sale. Tânăra deține dublă cetățenie, română și franceză, și este în posibilitatea de a solicita o a treia cetățenie, cea americană. Cu toate acestea, pentru a face acest pas, ar trebui să renunțe la una dintre celelalte două cetățenii. Motivul eligibilității sale pentru cetățenia americană se datorează faptului că tatăl ei s-a născut și a trăit în Michigan, Detroit, Statele Unite ale Americii.

Între vârsta de 8 luni și 3 ani, Alexia Eram a trăit alături de bunica maternă, Lucia Esca. După venirea pe lume a fratelui său, Aris, Lucia Esca s-a mutat împreună cu fiica sa, ocupându-se de creșterea celor doi copii. Bunicii paterni ai fraților Eram locuiesc în Franța și rare sunt ocaziile când sosesc în România.

Andreea Esca și Alexandre Eram gestionează diverse afaceri, inclusiv un complex turistic în satul Porumbacu de Sus și un brand de produse cosmetice. Cu toate acestea, Alexia Eram nu are intenția de a se implica în afacerile familiei. În schimb, are în plan să lanseze o linie de haine sau produse cosmetice sau să inițieze propriul său brand, după cum a menționat în podcastul lui Andrei Niculae.

andreea_esca_fiica_alexia_eram_48461200Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alexia Eram a urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles din București și s-a dedicat domeniului modei. În 2022, tânăra creatoare de conținut online a obținut diploma de absolvire la University for the Creative Arts din Anglia. Specializarea sa a inclus Marketing, Publicitate și Relații Publice în cadrul industriei modei.

Alexia Eram a debutat în televiziune la 14 ani

În perioada copilăriei, Alexia Eram a practicat canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Primul său angajament serios a avut loc la vârsta de 13-14 ani, când a fost gazda emisiunii Disney „I love Violeta”, alături de Andra Gogan. În plus, ea este parte a redacției revistei A’ List Magazine, fondată de mama sa, de unde obține un salariu lunar de 2.500 de euro, conform propriilor spuse.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo.

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a povestit Alexia Eram.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton