; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Alexia Eram face terapie săptămânal. Mă ajută foarte mult (2)

Motivul pentru care Alexia Eram face terapie săptămânal. „Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi”

29 June 2021

Alexia Eram (20 de ani), fiica Andreei Esca (48 de ani) și a soțului ei, Alexandre Eram (51 de ani), a absolvit anul acesta cursurile Universității de Vest din Londra, specializarea Fashion Promotion and Imaging. Tânăra a recunoscut recent că face terapie săptămânal, scrie unica.ro.

Tânăra este în prezent creator de conținut în mediul online. Invitată în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia a mărturisit că face terapie în fiecare săptămână. Motivul? Este o fire emotivă și obișnuiește să plângă des.

 Vezi galeria foto >

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Nu mă simțeam în largul meu', a mărturisit Alexia. 

„Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…)

Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Asta e, mă simt așa, toată lumea se mai simte așa, îmi rezolv singură problemele la terapie și atât', a adăugat Alexia.

Alexia Eram: „Nu trebuie să ai o problemă să faci terapie'

„Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia. Mă ajută foarte mult. Nu trebuie să ai o problemă să faci terapie.

Doar ai pe cineva acolo cu care să vorbești și în care să ai încredere. E cineva complet obiectiv care poate să-ți dea nu neapărat sfaturi, ci să-ți pună niște întrebări la care să răspunzi ca să-ți dai seama ce faci ca să-ți rezolvi problemele', a mai spus Alexia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare