Homepage  / Vedete străine

Motivul pentru care agențiile foto refuză să publice cea mai recentă imagine cu Kate Middleton. Ce au descoperit

Motivul pentru care agențiile foto refuză să publice cea mai recentă imagine cu Kate Middleton. Ce au descoperit
15

de Cristina Țapu,

Controversele din jurul viitoarei regine a Marii Britanii, Kate Middleton, se adâncesc de la o zi la alta. Ultima fotografie cu Kate Middleton a stârnit dezbateri în rândul mai multor agenții importante de presă. Iată motivul!

Motivul pentru care agențiile foto refuză să publice cea mai recentă imagine a viitoarei regine

După ce a fost publicată de către Palatul Kensington și distribuită pe rețelele de socializare, fotografia a fost retrasă de marile agenții de presă, pe baza suspiciunii că ar putea fi modificată digital, conform informațiilor de la BusinessInsider.

Associated Press, Reuters și Agence France-Presse au emis notificări explicând retragerea fotografiei, menționând că, în urma unei analize detaliate, s-a constatat că aceasta nu respectă standardele editoriale.

Imaginea pe care agențiile foto refuză să o publice

„Se pare că sursa a manipulat imaginea”, a menționat Associated Press. Agence France-Presse a adus în discuție o „problemă editorială”, în timp ce Reuters a declarat că retragerea fotografiei a avut loc în urma unei „revizuiri post-publicare”.

Fotografia, postată pe rețelele de socializare de către Palatul Kensington duminică, prezintă o imagine cu Kate Middleton alături de cei trei copii ai săi: prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte. Fotografia, care ar fi fost realizată de către soțul său, Prințul William, este prima imagine oficială a Prințesei de Wales publicată de la Crăciun până în prezent.

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cu toate acestea, în aceeași zi, agențiile de presă au retras fotografia, afirmând că au descoperit un mic detaliu care arată că imaginea a fost modificată excesiv, încălcând astfel normele etice care interzic publicarea imaginilor alterate în mod exagerat.

Kate Middleton a fost operată la jumătatea lunii ianuarie

Până în prezent, Palatul Kensington nu a emis niciun comentariu oficial cu privire la această situație.

Kate Middleton a fost operată la o clinică din Londra la mijlocul lunii ianuarie. Ar fi fost vorba despre o intervenție chirurgicală în zona abdominală, planificată. Timpul de recuperare este unul îndelungat și se pare că ducesa își va relua activitatea abia după Paște, conform comunicatului emis de către Casa Regală a Marii Britanii.

Kate Middleton se pare că este foarte fericită să fie acasă. „Pentru Kate, este bine să fie acasă, în propriul pat, înconjurată de familia ei și de alte lucruri familiare”, a declarat o sursă din interior pentru In Touch. „Toți cei de la spital au fost extraordinari și s-au asigurat că a avut parte de cea mai bună îngrijire”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia – X

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton