Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Văncică, marele absent de la botezul fiului Ecaterinei Ladin. Motivul pentru care actorul nu a putut participa

Adrian Văncică, marele absent de la botezul fiului Ecaterinei Ladin. Motivul pentru care actorul nu a  putut participa
15

de Cristina Țapu,

Adrian Văncică, cunoscut pentru rolul lui Celentano din „Las Fierbinți”, a fost marele absent la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin. Actrița care o interpretează pe Dalida a explicat motivul absenței colegului său și l-a avertizat să fie pregătit pentru următorul botez, în cazul în care va mai avea un copil.

Motivul pentru care Adrian Văncică nu a participat la botezul copilului Ecaterinei Ladin

Ecaterina Ladin și-a botezat recent al treilea copil, Roman Cassian, alegând șase perechi de nași. Micuțul este al treilea băiat al actriței din Las Fierbinți și al soțului ei, Laurențiu Ladin. Petrecerea în cinstea lui a adunat prietenii apropiați ai părinților și colegii din serial ai „Dalidei”. Adrian Văncică a fost, însă, marele absent de la fericitul eveniment.

ecaterina ladin botez roman cassianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Actrița care interpretează rolul Dalidei în „Las Fierbinți” a fost înconjurată de aproape toți colegii din serial, de familia din Chișinău și cea din București, în timp ce petrecerea a continuat până dimineață. La botezul micuțului au participat aproape 100 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de trupa Provincialii. Actrița a dezvăluit motivul pentru care colegul și prietenul său, Adrian Văncică nu a putut fi prezent la eveniment.

Botezul micuțului Roman Cassian a fost un moment foarte important pentru actriță și soțul său, iar cuplul a ales nu mai puțin de șase perechi de naș pentru acest eveniment special din viața de familie.

Adrian Văncică, invitat la „Nocturne” – 30 octombrie 2023  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

„Vănci nu a fost, nu erau în București în acel weekend. Dar poate mai fac unul. Nici nu știu când a trecut noaptea, când s-a făcut dimineața„, a declarat Ecaterina Ladin, conform Revistei Viva!

Ecaterina Ladin este mama a trei băieți

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au trei copii, Marcu și Petru și Roman Cassian. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

„Relația noastră începe așa… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost întâlnirea noastră de cuplu”, povestea Ecaterina Ladin, conform Libertatea.

Actrița și-a încheiat colaborarea profesională cu firma soțului ei exact în momentul în care a primit rolul Dalidei în „Las Fierbinți” și a început relația romantică chiar în ziua în care PRO TV a difuzat primul episod al serialului de comedie.

Sursă foto: Instagram Ecaterina Ladin – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton