Homepage  / Vedete străine

De ce a renunțat Adela Noriega la actorie când era favorita publicului. Actrița a dispărut de pe micile ecrane de peste un deceniu

De ce a renunțat Adela Noriega la actorie când era favorita publicului. Actrița a dispărut de pe micile ecrane de peste un deceniu
10

de Cristina Țapu,

Adela Noriega este un nume care a rămas adânc în memoria fanilor telenovelelor din întreaga lume. Deși nu a mai fost văzută pe ecrane de mai bine de un deceniu, farmecul și talentul ei au transformat-o într-o adevărată legendă a televiziunii latino-americane.

Motivul pentru care Adela Noriega a renunțat la actorie, deși avea succes formidabil

Adela Noriega, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, a părăsit scena publică în urmă cu peste 15 ani, alimentând numeroase speculații despre motivele care au determinat-o să își abandoneze cariera de succes.

Adela Noriega s-a născut pe 24 octombrie 1969 în Mexic. Cariera sa a început la o vârstă fragedă, când a fost descoperită de un agent de casting. Primii pași i-a făcut în publicitate și în videoclipuri muzicale, însă adevărata apreciere publică a venit odată cu primele sale roluri în telenovele.

adela noriega amor real (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Rolul care a catapultat-o în atenția publicului internațional a fost cel al Victoriei în „Quinceañera” (1987), o poveste despre o tânără care trece prin schimbări emoționale și provocări pe măsură ce ajunge la vârsta majoratului. Această telenovelă a fost extrem de populară, iar performanța Adelei a fost lăudată atât de critici, cât și de fani.

De-a lungul anilor, Adela Noriega a devenit cunoscută drept „regina telenovelelor” datorită rolurilor sale memorabile în producții care au făcut istorie. Printre cele mai iubite producții se numără „Amor Real” (2003), „El Manantial” (2001) și „Fuego en la Sangre” (2008). Fiecare dintre aceste telenovele a fost un succes uriaș, în mare parte datorită talentului ei în a aduce la viață personaje complexe și pline de emoție.

Adela Noriega, afectată profund de criticile pe care le-a primit pentru rolul din „Fuego en la Sangre”

În mod surprinzător pentru mulți, după succesul răsunător al telenovelei „Fuego en la Sangre”, Adela Noriega a ales să se retragă din industria televiziunii. Deși fanii au sperat mult timp la o revenire, Adela a ales să ducă o viață privată, departe de ochii publicului.

„Focul iubirii a fost ultima telenovelă în care a jucat, iar mulți au criticat-o, i s-a spus că este bătrână, că nu i s-a potrivit rolul. Toate aceste critici au afectat-o”, a declarat jurnalistul Shanik Berman, potrivit Las Estrellas.tv.

La 55 de ani, Adela Noriega duce o viață liniștită, departe de atenția publicului, concentrându-se exclusiv pe aspectele personale. Cât despre o eventuală revenire pe micile ecrane, lucrurile nu par promițătoare.

Surse apropiate actriței spun că Adela nu are planuri să revină la actorie, deși păstrează legătura cu câțiva colegi de breaslă și producători de televiziune. Fosta actriță nu deține conturi pe rețelele de socializare, spre deosebire de colegele sale actrițe, și preferă să nu împărtășească fanilor aspecte care țin de viața sa personală, fiind foarte discretă.

Potrivit declarațiilor făcute Adela Noriega, ea locuiește cu fiul ei în Miami, Statele Unite. Actrița a spus că el este cel care gestionează afacerea imobiliară pe care o deține. În 2019, jurnalistul Jorge Carbajal a arătat o fotografie cu actrița mexicană plimbându-se cu un tânăr pe străzile din Miami. Cu toate acestea, revista People, a ieșit să precizeze că este vorba despre fratele ei, Alejandro, și că fotografia a fost făcută pe străzile din Beverly Hills în 2009, potrivit elcomercio.pe. 

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton