Homepage  / Vedete străine

Motivul incredibil pentru care Priyanka Chopra a renunțat la un film, după câteva zile de la începerea filmărilor. „A fost dezumanizant”

Motivul incredibil pentru care Priyanka Chopra a renunțat la un film, după câteva zile de la începerea filmărilor. „A fost dezumanizant”
13

de Andra Stana,

Priyanka Chopra Jonas a vorbit, în premieră, despre momentul când s-a văzut nevoită să renunțe la un film după doar două zile de la începerea filmărilor. Totul s-a petrecut acum 2 decenii, când frumoasa actriță se afla la începutul carierei sale în actorie.

Priyanka Chopra Jonas a trecut printr-o situație „dezumanizantă“

Într-un interviu acordat publicației The Zoe Report, vedeta din „Citadel” a povestit momentul umilitor în care un regizor de la Bollywood, al cărui nume nu l-a făcut public, a cerut să îi vadă lenjeria intimă.

Ea a spus că toată această poveste s-a întâmplat în jurul anului 2002 sau 2003, în timp ce se pregătea să joace rolul unui agent sub acoperire.

Eram sub acoperire și trebuia să-l seduc pe un tip. Evident că asta fac fetele când sunt sub acoperire. Dar atunci când trebuia să-l seduc pe acest tip, trebuia să-mi dau jos hainele. Am vrut să mă aranjez și producătorul a spus: „Nu, trebuie să-i văd lenjeria. Altfel, de ce ar vrea cineva să vadă acest film?”. Nu mi-a spus personal că trebuie să fac asta, i-a spus-o stilistului în fața mea. A fost un moment atât de dezumanizant. A simțit că nu sunt nimic altceva decât un lucru pe care îl poate folosi, că arta mea nu este importantă”, a povestit actrița, citată de huffingtonpost.co.uk.

De ce a renunțat Priyanka Chopra la un film, după doar câteva zile de la începerea filmărilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Priyanka a explicat că, după două zile pe platourile de filmare, nu a mai putut suporta și a părăsit proiectul, adăugând: „Pur și simplu nu puteam să mă uit la [regizor] în fiecare zi”.

Ea a ajuns să plătească echipa de producție din banii ei pentru a le rambursa cheltuielile, mai scrie sursa citată.

Priyanka Chopra, Miss Univers la 17 ani

Priyanka, care a fost o vedetă de la Bollywood și a fost încoronată Miss World înainte de a-și începe cariera în America, a împărtășit că de atunci a învățat cum să se protejeze în industrie.

„Aveam 17 ani când am început să fac asta. Acțiunile mele, deciziile mele au fost analizate cu atenție”, a spus ea. „Am învățat cum să mă protejez construind bariere și ziduri, [dar] acum că am făcut acest lucru pentru suficient timp, liniile se estompează pentru mine. Persoana publică și persoana reală devin într-un fel același lucru.”.

Priyanka a apărut de atunci în filme populare precum „The Matrix Revolutions” din 2022 și „Baywatch” din 2017. În martie, ea a împărtășit motivul pentru care a decis în cele din urmă să închidă cortina asupra carierei sale la Bollywood.

„Am avut oameni care nu m-au distribuit, am avut certuri cu oamenii, nu mă pricep să joc acest joc, așa că m-am cam săturat de politică și am spus că am nevoie de o pauză”, a declarat Priyanka, care este acum mama unei fetițe de un an, Malti. Frumoasa actriță este căsătorită cu Nick Jonas.

Chopra și Jonas s-au căsătorit în 2018, ceremonia fiind organizată în India.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton