; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul incredibil pentru care Mariah Carey a fost pusă de la zid de propriul frate. Ce acuzații i se aduc!

Motivul incredibil pentru care Mariah Carey a fost pusă de la zid de propriul frate. Ce acuzații i se aduc!

11 July 2021

Mariah Carey este acuzată de propriul frate că i-a distrus imaginea. Recent, artista a fost dată în judecată de Morgan Carey, după ce a fost descris violent în cartea „The Meaning of Mariah Carey', scrie okmagazine.ro.

Morgan Carey, în vârstă de 61 de ani, este în plin război cu mai tânăra lui soră, cântăreaţa Mariah Carey. Bărbatul a declarat că i se pare ireal cum o persoană care bea în exces şi face din asta o paradă, o persoană răzbunătoare, poate să aibă inițiativa de a-l eticheta pe el în vreun fel.

În replică, Mariah Carey a ținut să precizeze că a avut un singur scop atunci când a scris cartea mai sus menționată, acela de a-și spune povestea și de a ajunge astfel un exemplu pentru generaţia tânără, confruntată de multe ori cu probleme şi provocări diverse.

„Este deosebit de ironic să o aud pe Mariah afirmând că intenţia ei nu era să mă defăimeze, ci mai degrabă să inspire tinerii cu probleme', a scris Morgan într-o declaraţie pe propria răspundere depusă marţi la Curtea Supremă din Manhattan. „Şi asta vine de la cineva care bea prea mult şi i se pare la modă, plus multe alte apucături şi comportamente pe care ar fi de prost gust să le menţionez aici', a mai adăugat acesta.

Morgan Carey a subliniat că Mariah ar fi putut să scrie alte lucruri despre el în cartea „The Meaning of Mariah Carey'. Artista ar fi putut să inspire tinerii la care a făcut referire în declarația sa prin menționarea problemelor lui de sănătate, paralizia cerebrală, epilepsia sau faptul că unul dintre picioarele sale este cu doi centimetri mai scurt decât celălalt.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare