Homepage  / Vedete străine

Motivele pentru care Melinda și Bill Gates au divorțat. Cine e femeia cu care ar fi înșelat-o

Motivele pentru care Melinda și Bill Gates au divorțat. Cine e femeia cu care ar fi înșelat-o
9

de Roxana Mirea,

Melinda și Bill Gates au divorțat anul trecut, după 27 de căsnicie. La acea vreme, cei doi nu au vorbit despre motivele pentru care au decis să se despartă. Ei bine, recent, Melinda French Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates și despre motivele din spatele acestei alegeri.

De ce au divorțat Melinda și Bill Gates

Melinda French Gates a spus că realizarea faptului că trebuie să divorțeze de Bill Gates, după 27 de ani de căsnicie și trei copii, a fost „cel mai de jos moment” din viața ei. Într-un interviu pentru USA Today, care a fost publicat duminică, ea a spus că „nu este fericită în fiecare zi”, precizând că divorțul nu a fost ceva ce credea că i se va întâmpla vreodată, potrivit Page Six.

Cu siguranță nu a fost ceva la care m-am gândit în ziua în care m-am căsătorit”, a spus ea. „Dar mi-am dat seama pentru mine că trebuie să fac o alegere mai sănătoasă. Aceea a fost doar o zi foarte, foarte tristă.”

Melinda Gates a dezvăluit cum prietenia dintre fostul ei soț și Jeffrey Epstein a jucat un rol în decizia ei de a pune capăt căsătoriei.

Nu mi-a plăcut că a avut întâlniri cu Jeffrey Epstein, nu. I-am spus asta clar”, i-a spus Melinda lui Gayle King la „CBS Mornings” la începutul acestei luni. „Era dezgustător. El a fost răul întruchipat. Mi se rupe inima pentru aceste femei.”

Bill Gates And His Wife Melinda Announce Their DivorceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Melinda, despre divorțul de Bill Gates

Cu toate acestea, fosta soție a lui Bill Gates a clarificat că acesta nu a fost singurul motiv al divorțului, adăugând că „nu este un singur lucru, ci multe lucruri”.

Bill Gates ar fi avut o aventură cu o angajată a Microsoft, despre care consiliul companiei a luat cunoștință în 2019.

Cu siguranță cred în iertare. Credeam că am rezolvat asta”, a spus Melinda referitor la aventura lui Gates. „Nu a fost un moment sau un lucru anume care s-a întâmplat. A venit doar un moment în care mi-am dat seama că pur şi simplu nu era sănătos şi nu puteam avea încredere în ceea ce aveam.”

Bill Gates (66 de ani) și Melinda Gates (57 de ani) au anunțat în mai 2021 că divorțează. Divorțul a fost finalizat în august 2021. Ei au înființat împreună Fundația Bill și Melinda Gates și au trei copii împreună: Jennifer (25 de ani), Phoebe (19 ani) și Rory (22 de ani).

După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului”, a spus fostul cuplu într-o declarație comună la acea vreme.

Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, au mai declarat cei doi.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton