; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Cretulescu

Mostenitoarea lui Turcescu

23 June 2008

Andreea Cretulescu e titulara principalei emisiuni din prime-time a Realitatii TV, “Realitatea te priveste”. Segmentul a fost consacrat de Robert Turcescu si al sau “100%”, scos din grila in aprilie.

Andreea Cretulescu s-a obisnuit deja cu dezbaterile la ora de maxima audienta, realizand talkshow-ul “Tu decizi” in perioada campaniei electorale si a alegerilor. Acum, fosta prezentatoare a “Fabricii” va incepe saptamana ca titular de drept al emisiunii-fanion a Realitatii, “Realitatea te priveste”, difuzata de marti pana joi intre orele 22.00 si 23.00.

Ea este astfel, in mod oficial, succesoarea lui Robert Turcescu in fotoliul celei mai importante dezbateri a Realitatii TV. “100%”, care a fost timp de cinci ani emisiunea-emblema a postului, a fost scoasa din grila in primavara, iar Turcescu a fost numit manager al statiei Realitatea din Spania, fiind, in fapt, trecut pe “linie moarta”.

Cretulescu mosteneste, astfel, si duelul incins in orele de prime-time intre postul sau si Antena 3, a carei “Sinteza a zilei” ajunsese sa domine tronsonul 22.00 – 23.00.

Felicitata pentru sinceritate

Andreea Cretulescu a devenit, cu sau fara voia ei, subiect de controverse media la inceputul lunii aprilie. Atunci, Gigi Becali, invitat in emisiunea acesteia, s-a aratat jignit de o reactie a jurnalistei si a parasit furtunos emisiunea.

“Am avut o clipa de sinceritate maxima si i-am spus Da, cred ca habar nu aveti care este programul PNG pentru pensionari. Urmarea o cunoasteti… Nu sunt mandra de reactia mea, chiar daca foarte multi m-au felicitat pentru aceasta clipa de sinceritate maxima”.

Aceasta incisivitate a impus-o, pana la urma, pe Andreea in memoria publicului.

Stilul sau este acum rasplatit cu “cheile” de la prime-time-ul Realitatii, iar ea explica: “incisivitatea trebuie sa faca parte din tolba oricarui jurnalist. Daca insa este folosita in exces, poate dauna”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare