Homepage  / Vedete străine

Ce se va întâmpla cu domeniul Althorp, locul în care a copilărit prințesa Diana. S-a decis cine îl va moșteni, iar Harry și William sunt excluși

Ce se va întâmpla cu domeniul Althorp, locul în care a copilărit prințesa Diana. S-a decis cine îl va moșteni, iar Harry și William sunt excluși
15

de Cristina Țapu,

Prințesa Diana a crescut pe domeniul Althorp și a fost înmormântată lângă casa copilăriei sale, dar fiii săi, Prințul Harry și Prințul William, nu vor moșteni cei 13 500 de acri de teren. Iată explicația!

Ce se va întâmpla cu domeniul Althorp, locul în care a copilărit prințesa Diana

Prințul Harry și Prințul William au moștenit o mulțime de lucruri de la mama lor când aceasta a murit într-un accident de mașină, dar există un lucru pe care cei doi nu îl vor moșteni niciodată.

Prințesa Diana a murit într-un accident mortal la Paris pe 31 august 1997, în timp ce șoferul ei Henri Paul fugea de paparazzi. Henri și iubitul Dianei, Dodi Fayed, au fost de asemenea uciși de accidentul violent.

Harry și William au primit cea mai mare parte a averii de 13 milioane de lire sterline a Dianei atunci când aceasta a murit, precum și o mulțime de bijuterii. Cu toate acestea, frații nu vor moșteni casa din copilărie a mamei lor, Althorp Estate, deoarece aceasta va fi transmisă unui actor.

ce-obiect-special-a-mostenit-printul-harry-de-la-mama-lui-printesa-diana.-l-a-primit-cand-a-implinit-30-de-ani-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Proprietatea, care se află în familia Spencer din 1508, va fi moștenită de vărul lui Harry și William, Louis Spencer, vicontele Althorp. Louis este fiul fratelui Dianei, contele Charles Spencer. Louis are trei surori mai mari, dar el va fi cel care va moșteni domeniul datorită sistemului de primogenitură al aristocrației, în care titlurile sunt transmise celui mai în vârstă băiat.

Domeniul Althorp este locul unde Diana a crescut și, de asemenea, locul unde a fost înmormântată. Imensa proprietate își deschide porțile pentru vizitatori în fiecare vară.

Cine va moșteni Althorp Estate

Louis a studiat la Universitatea din Edinburgh înainte de a-și începe cariera de actor la o școală de teatru din Chiswick, Londra. El este acum reprezentat de agenția de talente Tavistock Wood.

O sursă a declarat anterior pentru The Telegraph: „Este foarte retras și își vede liniștit de treaba lui. Este un actor foarte talentat și, cred eu, va fi unul strălucit”.

Louis urmează să moștenească într-o zi Althorp Estate, iar bărbatul în vârstă de 30 de ani a participat deja la ședințele administratorilor. Sora sa mai mare, Kitty Spencer, a vorbit anterior despre sentimentele sale cu privire la moștenirea proprietății de către Louis în locul ei.

Ea a declarat pentru revista Town and Country: „Primogenitura poate fi un subiect delicat, deoarece, pe măsură ce vremurile se schimbă, și percepțiile se află în continună schimbare. Noi am crescut înțelegând că Louis va moșteni domeniul, iar el se va descurca de minune.”

Prințul Harry a moștenit un obiect de valoare inestimabilă de la prințesa Diana

Anii au trecut și frații au moștenit fiecare obiecte dragi și pline de amintiri, în funcție de ceea ce mama lor a scris în testamentul ei. Iar la vârsta de 30 de ani, Harry a primit unul dintre cele mai importante lucruri care i-au aparținut vreodată mamei sale.

În 1996, Diana și-a modificat pentru ultima oară testamentul, scrie Marie Claire via The Daily Express. Aceasta avea să fie ultima modificare pe care a făcut-o în document înainte de moartea ei tragică, aproape un an mai târziu. La acel moment, Harry și William erau doar niște simpli adolescenți. 

La această 30 de ani, Harry a moștenit una dintre cele mai sentimentale amintiri ale Dianei – rochia ei de mireasă. În perioada de dinaintea moștenirii lui Harry, rochia a fost văzută în întreaga lume în diferite expoziții. Începând cu 2014, rochia se află în posesia lui Harry.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton