; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ami

Mossano și Ami au lansat videoclipul piesei “I promise you”

30 June 2014

Mossano si Ami lanseaza videoclipul hitului “I promise you”, piesa care rasuna deja in difuzoarele radiourilor si in boxele cluburilor si care ne promite o vara incendiara.

Ami

După “Indianotech” si “Zingarinho”, “I promise you” continuă seria hiturilor lansate de Mossano și compuse în studiourile DAV7.

Piesa ‘I promise you a fost compusă anul trecut de Adi Colceru, producătorul meu, și chiar am introdus-o în programul meu de concerte, unde a fost foarte bine primită. Anul acesta însă parcă a explodat,  iar cererile din partea fanilor pentru lansarea unui videoclip au început să fie din ce în ce mai dese. Așadar am filmat clipul și dacă tot a venit vara, ce loc mai reprezentativ puteam alege decât marea, un apus de soare și un lan de grâu?', a spus Ami.

Cu o experiență de peste zece ani în muzică, Mossano își începe cariera ca DJ rezident, iar succesul îl cunoaște odată cu lansarea hitului “Indianotech”, piesă care a ocupat primele poziții ale topurilor de specialitate în România, Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria.

Ami a cunoscut celebritatea odată cu single-ul său de debut, Trumpet lights'. În 2013, Ami a ajuns în topuri cu piesa Otra vez' și single-ul Deja vu', interpretat împreună cu Grasu XXL.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare