Homepage  / Vedete româneşti

De ce Theo Rose nu a vrut să devină mamă alături de fostul iubit: „O femeie știe din prima”

De ce Theo Rose nu a vrut să devină mamă alături de fostul iubit: „O femeie știe din prima”
8

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează o relație de mai puțin de doi ani, dar deja au devenit părinții unui băiețel superb și au planuri de nuntă. Mai mult decât atât, îndrăgostiții se gândesc deja la extinderea familiei, așadar nu este exclus să aflăm curând că Theo este din nou însărcinată. Invitată la podcastul lui Bursucu, Theo și-a deschis inima și a vorbit despre motivul pentru care nu a rămas însărcinată în timpul relației cu Alex Leonte, deși au format un cuplu timp de aproximativ cinci ani.

Motivul pentru care Theo Rose nu a devenit mamă alături de Alex Leonte

Theo Rose a acceptat invitația lui Bursucu de a participa la podcastul pe care acesta îl prezintă. Vedeta a vorbit cu umor despre viața de familie și a dezvăluit că se simte foarte împlinită, din toate punctele de vedere alături de cel care-i va deveni soț, nimeni altul decât regizorul Anghel Damian.

Înainte de a-l întâlni pe Anghel Damian și de a se îndrăgosti nebunește de el, Theo Rose a format un cuplu alături de Alex Leonte pentru o perioadă de cinci ani. Artista a fost întrebată de ce nu a ales să devină mamă în timpul relației cu Alex, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cât se poate de sincer și complex.

theo rose 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil.

Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat. Dacă se întâmpla, eu nu făceam avort. Nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă”, a declarat Theo Rose, în podcatul moderat de către Bursucu, fostul coleg al Teodorei Trandafir.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian

Faptul că Anghel Damian și Theo Rose erau implicați în alte relații înainte de a se îndrăgosti nu mai este un secret pentru nimeni. Regizorul serialului „Clanul” a avut o relație discretă timp de 9 ani cu Lia Bugnar, o scenaristă care este cu 23 de ani mai în vârstă decât el. Pe de altă parte, Theo Rose avea o relație de 5 ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

theo-rose-si-anghel-damian-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Participând la podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose a admis că a simțit o chimie puternică cu celebrul regizor, dar că nu au explorat complet sentimentele încă de la început. De asemenea, artista a dezvăluit că s-a despărțit de partenerul ei la scurt timp după ce Anghel Damian i-a comunicat că nu mai este într-o relație cu Lia Bugnar.

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către impresara Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – Alex Leonte

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton