; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Morgan freeman

Morgan Freeman îl va interpreta într-un film biografic pe fostul secretar de stat al SUA Colin Powell

23 October 2017

Actorul Morgan Freeman (80 de ani) lucrează la o nouă producție, un nou film biografic în care îi va da viață  fostului secretar de stat al Statelor Unite, Colin Powell. Filmul îi va fi dedicat acestei figuri importante pentru politica SUA, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

Regizorul filmului este Reginald Hudlin, iar producătorii vor fi Ashkok Amritraj și Lori McCreary, care este parteneră cu Morgan Freeman în compania Revelations Entertainment. Ed Whitworth.

Colin Powell a ocupat funcția de fost secretat de stat al Statului Major Interarme al armatei americane în timpul președinției lui Bush (tatăl) între anii 1989-1993. Powell a fost primul afro-american care  a fost numit în fruntea diplomației americane în anul 2001 pe vremea mandatului lui George W. Bush.

Powell a fost unul din politicienii care s-au opuz invaziei americane în Irak întrucât considera că nu Saddam Hussein este cel care deține armele de distrugere în masă. Ulterior, acesta și-a schimbat părerea în fața Consiliului ONU. Ani mai târziu acesta și-a calificat deciziile ca fiind „cele mai sumbre' ale carierei sale.

Filmul va avea în atenție motivele care l-au făcut la acea vreme pe Colin Powell să își schimbe concepția.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare