Homepage  / Știri

Morgan Freeman evită certurile cu ajutorul şarmului

Morgan Freeman evită certurile cu ajutorul şarmului

de Redactia Tvmania

Starul american a mărturisit că nu-i plac situaţiile conflictuale şi le evită pe cât posibil, relatează celebritywonder.com.

„Confruntările reprezintă singura mea frică. Nimic altceva nu mă sperie. Nu pot să mă cert cu cineva şi încerc cu orice preţ să evit asta. Zbor, navighez, conduc cu viteză şi călăresc cai. Nu mă tem de aceste lucruri, nu-mi este frică nici de singurătate, dar nu-mi place ideea de ceartă. Alţi oameni se delectează în acest mod, dar eu nu mă număr printre ei”, a explicat actorul de 73 de ani.

Morgan Freeman mai spune că şarmul său personal îl ajută să evite confuntările.

„Şarmul este una dintre principalele mele calităţi. Am aflat de puterea sa încă de timpuriu. În anii `50, eram doar un tânăr de culoare în statul american Mississippi şi trebuia să învăţ astfel de trucuri pentru a nu intra în bucluc”, anunţa actorul.

„Şarmul bate agresiunea oricând şi este ceva ce vei folosi pe tot parcursul vieţii. Şarmul este ingredientul secret şi este mai puternic decât orice altceva. Mulţi oameni ar avea de câştigat dacă s-ar concentra asupra acestei părţi”, a mai spus Morgan Freeman.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton