; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Morandi cucereste Europa

24 November 2008

Trupa Morandi se bucura in acest moment de o intensa promovare. Piesele de pe albumul “N3XT”, aparut anul trecut, au foarte mare succes atat la noi in tara, cat si peste hotare.

Anul acesta, a fost unul plin de succese pentru Randi si Marius Moga. “Albumul “N3XT” a beneficiat de recunoasterea care i se cuvenea nu doar la noi in tara, unde fiecare single de pe acest album a devenit rand pe rand number 1, cat si in afara. Rusia a dat startul (acolo deja am primit dublul disc de platina pentru vanzarile albumului “N3XT”), apoi i-au urmat exemplul Polonia, Cehia, Bulgaria si Ucraina, unde “Angels” a devenit cel mai bine vandut produs pentru telefoane mobile (peste 100.000 au ca sonerie “Angels”). Acum ne pregatim de lansarea albumului in Grecia si, in viitorul cat mai apropiat, speram sa ne aflam si pe pietele din Marea Britanie, Franta si Germania”, ne-a spus cu mandrie Randi. Randi (25) si Moga (26) au mai avut un motiv de bucurie si luna aceasta, cand au obtinut (in urma voturilor fanilor) premiul MTV Best Romanian Act. “Am fost foarte mandri si pentru ca, o data cu castigarea acestui premiu, am intrat in competitia pentru Europe’s Favorite alaturi de nume mari din industria muzicala actuala cum ar fi Nightwish si Leona Lewis” a adaugat Randi. Premiul Europe’s Favorite a fost castigat insa de cantaretul turc Emre Aydin.

Implicare umanitara
O data cu lansarea piesei “Save Me”, Marius si Randi s-au implicat si intr-un proiect umanitar al fundatiei “Romanian Angel Appeal”. Ei sustin financiar organizarea unei tabere pentru tinerii bolnavi de SIDA, donand un leu din vanzarea fiecarei album “N3XT”. Actiunea lor nu este insa una surprinzatoare. Ne-am obisnuit deja ca muzica celor de la Morandi sa aiba mesaje puternice cum ar fi cel din single-ul “Angels (Love Is The Answer)”, care se refera la lupta impotriva violentei si indiferentei.

3 albume de succes… pana acum
Randi (pe numele sau adevarat Andrei Ropcea) si prolificul compozitor Marius Moga au cunoscut succesul in 2005, cand au dat lovitura cu piesa “Love me”. Albumele “Reverse” (2005) si “Mind Fields” (2006) au avut un mare succes la public, iar din acel moment concertele trupei (foarte incendiare de altfel) au inceput sa fie din ce in ce mai dese. La sfarsitul acestei luni, va fi lansata pe piata o noua varianta a ultimului material Morandi, “N3XT”, ce va contine, pe langa piesele muzicale stiute deja, si cele trei videoclipuri aferente single-urilor de pe acest album: “Afrika”, “Angels” si “Save Me”. Mai mult, trupa Morandi a inceput deja lucrul la cateva piese noi care, cel mai probabil, vor fi incluse pe albumul ce va aparea anul viitor.

de Anda Dinca

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare