; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Morandi a lansat single ul Children of the Night

Morandi a lansat single-ul “Children of the Night”

15 November 2013

Morandi a lansat single-ul Children of the NightTrupa Morandi lansează rar, dar bine câte o piesă nouă. De data acaesta, Randi şi Marius Moga au compus single-ul Children of the Night', la care au colaborat cu celebrul DJ Antoine, cunoscut la nivel mondial pentru hit-urile Welcome To St. Tropez' şi Ma Chérie'.

Aceasta piesă este foarte aproape de sufletul nostru din două puncte de vedere: pe de o parte datorită mesajului social pe care vrem să îl transmitem, iar pe de altă parte datorită colaborării cu DJ Antoine, un nume cu greutate în lumea muzicii, cu care a fost o adevărată plăcere să lucrăm', a zis Marius Moga.

Iar Randi l-a completat: „Muzica este singura care reuşeşte să unească oameni din puncte îndepărtate ale lumii, atât de diferiţi, şi totuşi la fel, prin idealuri şi dorinţe. Cred că muzica are puterea să vindece orice: sentimente, boli, suflete şi atitudini'.

Children of the Night' va fi inclusă atât pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cât şi pe albumul Sky Is The Limit' semnat DJ Antoine.

Ascultaţi aici piesa Children of the Night':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare