; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monk

„Monk” – sezonul 7, în premieră la Universal Channel începând de astăzi

19 June 2014

În al şaptelea sezon din „Monk', difuzat în premieră la Universal Channel de joi, 19 iunie, la ora 17:00, Adrian Monk (Tony Shalhoub) se comportă şi mai ciudat ca până acum. După ce psihiatrul său moare, Monk cumpără o casă, pentru a se obişnui cu noua situaţie. Foştii proprietari au murit şi ei, iar Monk suspectează că decesul nu a fost deloc unul accidental. În continuare, este abordat de soţia unui campion la şah, care crede că soţul ei vrea să o omoare. Şi când exact asta se întâmplă, Monk trebuie să-şi dea seama cum poate dovedi vinovăţia soţului.

[Not a valid template]

Toate cele patru personaje principale revin în sezonul şapte. Tony Shalhoub este fostul detectiv criminalist Adrian Monk, Traylor Howard este Natalie Teeger (loiala asistentă a lui Monk), Ted Levine este Leland Stottlemeyer (căpitanul SFPD), iar Jason Gray-Stanford reia rolul simpaticului Locotenent Randy Disher.

În sezonul 7 din „Monk', Hector Elizondo se alătură echipei, în rolul Dr. Neven Bell, noul psihiatru al lui Monk. Casper Van Dien apare pentru prima dată în rolul Lt. Steven Albright, noul iubit al lui Natalie.

„Monk' rămâne unul dintre cele mai urmărite seriale originale, iar Tony Shalhoub („Noaptea cea mare', „Wings,' „Bărbaţii în negru', „Maşini') a câştigat trei Premii Emmy, un Glob de Aur şi două Premii SAG (la categoria „rol principal masculin într-un serial de comedie') pentru rolul lui Adrian Monk, un detectiv genial care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă. Din cauza afecţiunii sale psihologice, Monk şi-a pierdut postul legendar de detectiv în cadrul Poliţiei din San Francisco. Tragica ucidere a soţiei sale, care a rămas nerezolvată, l-a făcut să dezvolte o fobie în legătură cu germenii, înălţimile, aglomerările urbane şi multe altele, fapt care îi ameninţă serios activitatea de detectiv… şi viaţa de zi cu zi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare