; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica tatoiu

Monica Tatoiu a vrut să-și ia viața. Ce a făcut-o să ajungă la capătul puterilor

31 March 2021

Monica Tatoiu a recunoscut că problemele de sănătate pe care le-a avut fiul ei imediat după ce a venit pe lume au făcut-o să se gândească la un gest extrem. Totul s-a întâmplat acum aproape trei decenii, dar amintirea acelui moment a rămas vie în mintea femeii de afaceri.

Într-un interviu acordat postului Antena Stars, Monica Tatoiu a povestit despre momentul în care a devenit mamă și despre cea mai grea perioadă din viața ei. Se întâmpla acum 27 de ani, când băiatul ei Victor a venit pe lume în urma unei operații de cezariană și avea numai un plămân funcțional.

„29 martie 1994, era într-o marți, la ora 9.00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după', a povestit Tatoiu.

Tatoiu recunoaște că s-a gândit atunci să se arunce de la etajul spitalului unde era internată.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia de tot. Eu nu am știut ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. (…) m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva', a povestit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri este convinsă că, oricând când băiatul ei avea o problemă, faptul că ea refuza să mai apară 6 luni în fața reflectoarelor rezolva „problema', aceasta fiind jertfa pe care i-o aducea lui Dumnezeu în schimbul fericirii lui.

„În momentul când ceri ceva, trebuie să dai. Să îți rupi ceva din tine. Eu fac exercițiul ăsta', a explicat Tatoiu.

Despre fiul ei, numai cuvinte de laudă

„E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine', mărturisea acum câțiva ani Monica Tatoiu.

Sursa foto: Libertatea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare