; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Petrică

Monica Petrică pleacă în vacanță după finala ”România dansează” din mai

02 April 2014

Monica Petrică aşteaptă, cu nerăbdare, să plece în vacanţă după finala din luna mai a show-ului România dansează'. Până atunci, însă, vedeta Antenei 1 jurizează concurenţii, pe baza emoţiilor, evident.

Monica Petrică

În cel de-al doilea sezon al show-ului, transmis duminica de Antena 1, vedeta a lăsat un pic garda jos în ceea ce priveşte jurizarea:

Am făcut tot posibilul să nu fiu atât de severă cât îmi cere latura mea profesională, pentru că am văzut foarte mulţi copii, dar şi adulţi care n-au dansat niciodată în faţa unui public atât de numeros. Am încercat, pe cât posibil, să ţin cont şi de asta, să notez şi curajul lor de a fi pe scenă', ne-a mărturisit ea.

Când nu filmează pentru România dansează' sau când nu repetă pentru spectacolele pe care le are, Monica Petrică (42 de ani) îşi face timp pentru micile ei hobby-uri.

Ador plimbările în natură, aerul proaspăt de munte, iar când sunt nevoită să stau în casă, studiez schiţe de design de interior. E o pasiune mai veche de-a mea. Imediat după finala emisiunii, din luna mai, o să aleg şi o destinaţie de vacanţă pe care, da, recunosc, o aştept cu mare interes'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare