Homepage  / Televiziune

Monica Iliescu, eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Monica Iliescu, eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Reacția lui Cătălin Scărlătescu
7

de Roxana Mirea,

Monica Iliescu a fost eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 12, în ediția de aseară, 2 octombrie 2023. Cele trei echipe au primit o probă dificilă de la Irina Fodor, însă au dat tot ce a fost mai bun pentru a nu intra la duel. La finalul ediției, Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent din echipa lui.  

Monica Iliescu, eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Monica Iliescu a fost eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 12, în ediția de aseară, 2 octombrie 2023. Irina Fodor a avut o probă dificilă pentru concurenții din show-ul culinar difuzat la Antena 1. Fiecare echipă a gătit două feluri de mâncare cu câte 4 ingrediente și câte 4 culori, iar preparatele au fost degustate de echipa emisiunii MediCOOL.  

Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente. De exemplu startere sau amuse bouche. Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”, a fost vestea surprinzătoare dată de Irina Fodor, potrivit a1.ro. 

Echipa care a primit cele mai multe farfurii a fost cea a lui Florin Dumitrescu, iar echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. După degustare, cei trei chefi au decis care este concurentul cu cea mai slabă farfurie.  

Echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12

Astăzi se pleacă acasă cu 5 puncte”, a fost vestea dată de Irina Fodor. 

Cristina Sabău (Mariposa) a fost singura care a reușit să obțină singurul punctajul maxim de 15 puncte. Rând pe rând, concurenții s-au întors în bucătărie, iar ultimii trei rămași în fața chefilor au fost Fabian Soare, Monica Iliescu și Răzvan Mincă. În acest punct, Cătălin Scărlătescu știa că va pierde un om din echipa lui.  

Monica Iliescu, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Irina Fodor a dezvăluit că Răzvan Mincă a luat 8 puncte, iar Monica Iliescu doar 5 puncte. 

„Nu știu cum a reușit să se salveze a nu știu câta oară. Bravo lui. Un alt băiat pe care au l-am văzut fizic că nu face nimic. Nimic. Bă, nimic”, a spus Florin Dumitrescu, despre Răzvan.  

 „Până aici a fost”, a spus Monica, cu ochii în lacrimi, după ce a aflat că ea este cea eliminată de la Chefi la cuțite.  

Cătălin Scărlătescu a fost supărat că a pierdut un concurent. 

E un om cald, un om extraordinar, un om care a gătit, care a fost pentru echipă și cu echipa”, a spus Cătălin Scărlătescu despre Monica.  

Monica Iliescu, eliminată de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Reacția lui Cătălin ScărlătescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton