Homepage  / Vedete româneşti

Monica Gabor locuiește într-o vilă de lux din Malibu, înconjurată de palmieri. Imagini spectaculoase din interiorul casei

Monica Gabor locuiește într-o vilă de lux din Malibu, înconjurată de palmieri. Imagini spectaculoase din interiorul casei
17

de Cristina Țapu,

Monica Gabor a părăsit România în urmă cu aproximativ un deceniu și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. L-a cunoscut pe afaceristul Mr. Pink, iar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. În prezent, Monica locuiește alături de partenerul său într-un loc desprins parcă din paradis. Iată cum arată vila de lux a fostei doamne Columbeanu!

Cum arată vila din Malibu în care Monica Gabor locuiește cu Mr. Pink

Monica Gabor duce o viață lipsită de griji în Malibu, Los Angeles și locuiește ăntr-o vilă spectaculoasă care aparține iubitului său afacerist, Mr. Pink. În urmă cu mai multă vreme, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut publice imagini din interiorul locuinței, iar cadrele sunt unele spectaculoase. De altfel, Monica a recunoscut că Mr. Pink a depus efort considerabil pentru a o face să se simtă ca acasă și a ținut cont de preferințele sale atunci când a decorat interiorul vilei.

monica-gabor-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Vila este situată într-un cartier exclusivist, iar peisajul este unul încântător, având un aer exotic. Casa este înconjurată de palmieri și scăldată de soare. Imobilul este amplasat pe Maple Drive, o stradă care a devenit faimoasă datorită succesului răsunător al serialului Beverly Hills 90210.

„A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar”, povestea Monica Gabor, conform Revistei Viva!

Reședința include un living foarte mare, cinci camere suplimentare, un apartament pentru oaspeți, un bar, pereți de sticlă și o piscină exterioară. La subsol, vila Monicăi Gabor găzduiește o vinotecă spațioasă. Deși locuința este una de mari dimensiuni, Monica și Mr. Pink nu au angajat menajere sau grădinari care să-i ajute la menținerea curățeniei.

„Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi… sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală„, povestea Monica.

Cu ce se ocupă Monica Gabor în Statele Unite ale Americii

După ce s-a mutat în America, Monica Gabor a dorit să devină femeie de afaceri, însă lucrurile nu au decurs așa cum spera. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să lanseze o linie vestimentară ce urma să îi poarte numele, dar nu a avut succes.

Ulterior, fosta doamnă de la Izvorani a încercat să introducă în România marca de ceaiuri energizante a actualului ei soț, Mr. Pink. Însă și acest proiect a fost sortit eșecului. Cu toate acestea, Monica nu a renunțat și s-a reprofilat, din nou! Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta sa soție câștigă acum o sumă modestă de bani activând ca profesoară de limba engleză!

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, conform Cancan.

Sursă foto: Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton